mi-am instalat whatsapp !

Va spun un secret dar sa nu radeti: pina ieri am crezut ca whatsapp este un fel de aplicatie minune unde vorbesti cu pizde. L-am auzit pe unu asta iarna spunand „…eu mai vorbesc cu pizdele pe whatsapp..” si am ramas cu impresia (gresita) ca asta face, ca e o baza de date cu femei, un fel de phonechat care sa inlocuiasca videochatu. Stiu ca radeti, si eu as rade. Si mai stiu ca sunteti si curiosi de ce l-am instalat, este ? L-am instalat din curiozitate ! Pai cum dracu, toata lumea il foloseste si eu nu ?

Asa ca i-am zis lui Flory „vezi ca-mi instalez si eu whatsapp” uitandu-ma foarte atent la reactia ei: ma asteptam sa-mi zica „asa, vrei sa vorbesti cu pizde, ha ?” dar n-a schitat niciun gest. Bai koae, ce dezamagire ! dupa ce s-a instalat, in loc de pizde au aparut fetele tuturor celr care i-am avut pe mess si le-am dat delete, ignore sau block. Nu i-am mai vazut pe nesuferiti de cativa ani, cand credeam ca am scapat de ei definitiv acum ii am pe telefon ! Unde sunt pizdele ? Am setat eu ceva gresit ?

Comentarii ( 4 )

  1. Daca aveai destul de multe nr de telefon de pizde, nu mai aveai loc de nr la nesuferiti… Lumea din greseli invata. Niciodata nu-i prea tarziu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top