Si..barbatul perfect ?

Facea Flory misto de mine, apropo de poza din postarea anterioara, ca am standarde low, ca aia e femeia ta perfecta ? faze; si am intrebat-o si eu, cum arata iubirea vietii mele barbatul perfect pentru tine ? Check this out:

Cica in primul rand sa arate foarte bine, plin de muschi dar nu exagerat; apoi, la fel de important este s-o iubeasca enorm, sa fie plin de bani, sa nu se supere pe ea indiferent cat cheltuie sau ce face, sa stie sa gateasca si nu in cele din urma.. sa fie foarte tare in pat. Repet: foarte tare inseamna.. chiar foarte tare. Nu ca as fi eu foarte moale ci pentru ca, zic eu.. femeile (ma rog, unele dintre ele) nu suporta pauzele. Cu alte cuvinte, daca ai inceput nu te mai opresti ! Stiu, aici m-am facut singur de ras, am nevoie de pauza intre 2 combinatii. Uneori mai mult..alteori mai putin, depinde. Asa m-am nascut eu, defect. Nu e cazul vostru, nu generalizez, e un caz particular. Dar ideea e ca tragand linie, n-am nimic din acel barbat perfect. Si stiti care e drama ? toate femeile il vor pe acest barbat numai ca el nu exista. Si asta a fost sansa mea de a ramane cu ea, daca ar fi existat nu s-ar fi uitat la mine. E de inteles, ce dracu.. bine ca si-a dat seama demult, altfel ii trecea viata aiurea. Ce te faci cu femeile care inca spera ca el sa apara ? Ca sunt multe koae..multe rau. Si daca el se apropie de perfectiune, ce motive are sa ramana cu tine ? De ce sa pescuiesti doar la o copca unde nici balosu’ (model de peste) nu trage ?

P.S. mi s-a atras atentia ca in urma cu niste postari, am scris monstri cu 2 i. M-am grabit si n-am bagat de seama da’ nici nu mai modific. Pariu ca daca eram barbatul perfect nu mi se facea observatie ?

Comentarii ( 3 )

  1. Eu nu as vrea un barbat perfect. Si nu cred ca sunt singura. Doar gandul ca nu as avea ce sa ii reprosez, niciun motiv sa tip la el si sa-l santajez ma infioara…

  2. Barbatul perfect nu exista dar e adevarat asemeni ca cel mai aproape de perfectiune e cel care poate isi face femeia fericit:).
    Dar na, depinde de fiecare cum vede viata si cum si-o face desigur…

  3. De acord cu tine ! Dar ea n-a spus de ea ca e perfecta, deci, prin urmare, ea are voie sa-i reproseze orice lui ! el nu are voie..

    oricum.. SF-uri..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top