behind the wall

Adica in spatele scenei. Dincolo de pereti unde se intampla totul. Dar ce se intampla de fapt ? Sau mai bine zis, ce se ascunde de fapt ? Eram ieri la metrou la dristor, coboram la celalalt. Pe scari urca una bucata fufa intr-o fusta scurta rau de tot d’aia larga si in picioare avea niste saboti cu toc inalt. In spatele ei, cu 3 sau 4 trepte mai jos urca un preot in sutana si tot cateva trepte sub el erau si vreo 2 maicute. Revin la fufa in fusta scurta, e clar ca la distanta si unghiul potrivit ii vedeai bucile asa ca ma intreb: ce face preotul dupa ce e ispitit cu asa privelisti ? Ca era cu ochii fixati pe bucile aleia. Mama, si ce buci.. oare nu se intampla nimic in mintea lui ? Ah, stai, am uitat ca eu sunt singurul obsedat, parintele se uita „prin buci”, imi cer scuze.

Ma intreb deseori, care este realitatea din spatele scenei cand vezi un cuplu ca se tine de mana pe strada, se saruta si isi zambesc armonios. Ce crede toata lumea mai putin eu ? Exact, se iubesc si sunt fericiti. Dar cat tine fericirea ? Pai dupa calculele mele nu prea mult, d’aia sunt cam sceptic. Uite ce cred eu: se tin de mana si isi zambesc pentru ca el e incins si ii face ei toate poftele, poate primeste ceva diseara. Un buchet de flori, un shopping micut, ai sanse reale sa inscrii. Dar daca iei teapa din motive de migrene ? A 2-a zi ce faci, iar cu flori, iar cu shopping ? Pai unde o sa ajungi omule ? Dar acest scenariu este unul imaginar. Sigur ca ei se iubesc din motive pe care eu n-am capacitatea de a le intelege. Cu toate astea, este foarte probababil ca scenariul meu imaginar  sa se fi intamplat in fiecare cuplu macar o data. Povestea clasica: el are chef, ea nu. Si daca nu s-a intamplat – o sa se intample cu siguranta. Si tot luand teapa, vine un moment cand iei pauza si ajungi te intrebi: de ce mortii ma-sii o imbogatesti pe florareasa din colt cand tu stii ca ai nevoie de cauciucuri noi la masina ? Si apoi sa te tii: vai, ce romantic erai la inceput ! imi aduceai flori, imi vorbeai frumos, ma iubeai atat de mult.. acum te-ai transformat intr-un badaran. Pai surioaro..dar nu mai conteaza.

Behind the wall se ascund frustrari, nervi, uneori ganduri criminale dar totul ramane acolo. Parintele ala saracu.. nu vreau sa ma intelegeti gresit dar e si el om, are slabiciuni..daca si-a imaginat o limba pe bucile aleia ? Ei si daca si-a imaginat foarte bine, ce te fute grija ? Nu surioarelor, n-am nicio problema, chiar ma bucur pentru el ! Ah, imi cer scuze din nou, am uitat ca sunt singurul obsedat. Ce ma bucur ca nu sunt ca ceilalti ! Apropo, sunt la Amara si maine intentionez sa plac plaja la nudisti. Am si niste idei: o sa ma dau cu namol peste tot ( mai ales acolo!) astfel incat sa nu fiu recunoscut si o sa ma dau in caramele cu milfutele. Sunt 2 variante: fac icter de la ce vad sau fac actele de divort. Totul behind the wall..

Comentarii ( 2 )

  1. bai.. nici nu stiu cum sa va explic senzatia cand te dezbraci prima oara, ai impresia ca toti se uita la tine; dupa 5 minute te simti atat de bine incat ti se pare ceva normal sa te scarpini la oo chiar in clipa cand cel putin o femeie se uita la tine 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top