tabu

Ba.. nu stiu daca v-ati prins dar pe blog-ul asta am incercat de cateva ori sa „promovez” sexul in relatiile de cuplu. Chiar la un moment dat ma gandeam sa-mi pun titlul „dati pizda” dar mi-am dat seama ca nu rezolv nimic. Nu poti sa speri ca un blog underground pe care scrie un „nimeni in drum”, poate schimba modul de viata al unei corporatiste sau al mioarelor care o considera un model in viata. Relatiile de cuplu s-au futut dar putini au curaj sa vorbeasca despre asta. Am vazut o emisiune la tv cu subiectul „cine inseala mai mult, femeile sau barbatii ?”. Va spun eu cine inseala mai mult, nu aveti nevoie de psihologi: femeile. E simplu, pentru a insela, e nevoie de un barbat si de o femeie, asta se stie. Dar un barbat inseala doar daca o alta femeie il provoaca, cu alte cuvinte, ea vrea sa-l futa si el cade in capcana. Eu nu pot s-o fut pe Geta daca ea nu vrea, in schimb, Geta, daca isi pune in minte sa ma futa, s-ar putea sa reuseasca. Hai ca nu e greu de inteles. Mersul e curve e altceva, femeile fiind mai jmechere vor considera ca e tot inselat dar nu e. A merge la curve e cam acelasi lucru cu a merge la sala, simti nevoia sa futi asa cum simti nevoia sa alergi. Nu poti avea o relatie cu o banda de alergat pe care o alearga toti.

Am inceput sa-mi dau seama ca de fapt o relatie inseamna o lupta continua de a tine o femeie langa tine. Din momentul in care va cunoasteti trebuie sa lupti sa ramana langa tine. Ok, de ce faci asta ? iubire ? familie ? ai nevoie de cineva sa-ti spele si sa-ti faca mancare ? nu koae, totul se rezuma la futut. Poti sa-ti faci si singur mancare, o masina de spalat nu e scumpa..eu zic ca se poate trai foarte bine fara o femeie cu conditia sa-ti tai coaili. In schimb, o femeie poate trai fara barbat, chiar foarte bine ! Pai ganditi-va, daca are chef de pizza iese cu fetele, sigur are cel putin o prietena in aceiasi situatie. Daca are chef de munte merge cu fetele. Daca are chef de hatzaiala suna un amic care ii da tarcoale. Sau isi pune ambitia sa-l futa pe X doar sa-si demonstreze ca daca vrea ceva il obtine cu orice pret. E adevarat sau nu ?

Ce ne facem noi, care sunt solutiile ? E greu koae, greu de tot, am pierdut mult teren si totul din vina noastra. S-au facut corporatiste si si-au luat job-uri cu multa raspundere doar ca sa stea mai mult prin birouri si sa-si neglijeze familiile. Se simt importante, s-a terminat cu spalatul vaselor, lumea are nevoie de ele la un alt nivel. Le cumparam cadouri scumpe si nu mai apreciaza lucrurile simple, facute din dragoste. Dar cel mai important, nu mai au chef de sex cu tine, esti mic si neinsemnat iar ea e obosita si maine are mult de lucru. Iti pui o mana pa coaie si te resemnezi, ti-ai fi dorit s-o futi dar ai pus botul si ai crezut-o asa ca o lasi in pace. Nu frate, nu o lasi, o futi pentru ca daca nu o faci tu o s-o faca altul..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top