Cine dracu e Toni Poptamas ?

Si am dat o simpla cautare pe goagal care mi-a dat urmatorul rezultat:

Dragă cititorule, dacă nu ai auzit niciodată de Tony Poptămaş, te poţi considera un norocos. Până acum câteva săptămâni, am fost şi eu un norocos, ca şi tine. Apoi, într-o după-amiază întunecată, în timp ce scrollam leneş pe Facebook, mi-a apărut în feed unul din statusurile sale searbăde. La început, nu i-am dat atenţie. Încet-încet, postările penibile ale domnului Tony au devenit din ce în ce mai vizibile, iar în ultimele zile au invadat Facebook-ul. Acum, reţeaua lui Zuckerberg se împarte în două: Poptămaş şi restul lumii.

Aha, deci am banuit bine, inca un trist care incearca sa faca banu gros pe spatele pulimii. Eu nu prea stau pe fb dar in ultimele zile mi-a cam zgariat retina numele asta. Apoi am facut ceea ce ar face orice om normal la cap: am dat eject din lista de friends celor care il promovau pe wall-u meu. V-am mai zis, incerc sa elimin din viata mea orice sursa de stress, n-am nimic cu nimeni. Nici macar cu Tony, probabil e un tip chiar ok. Problema, la fel ca in cazul altor blog-uri cica „foarte tari” sunt ei, pulimea, cei ce dau like/share la orice scriu oamenii astia. Ba sunt ferm convins ca unii chiar stau cu mausul pe optiunea de refresh, sa fie ei primii care dau share, nici macar nu conteaza la ce, important e sa fie primul.

Vreau sa va intreb o chestie: de cand am eu blogul asta ? sunt aproape 6 ani, corect ? n-am decat 3 cititori, cum e posibil ? Am avut chiar si 10 cititori in urma cu ceva ani pe cand scriam de fi-mea. A, si cand ma mai certam cu pizdele. Dar acum scriu atat de naspa ? n-am subiecte interesante si si-a pierdut lumea interesul ? foarte posibil. Nu va bateti capul, va spun eu: n-am niciun interes cu blog-ul asta, scriu pur si simplu, fara motiv. D’aia nu vedeti pe aici „share this”, „like us on facebook” sau abonare la newsletter. Incerc sa-mi tin blog-ul departe de mizeria numita „socializare”. D’aia. (intre timp m-am sucit)

Lumea pulimea ar trebui sa inteleaga  ca Tony nu e o doar o pagina de facebook plina de like-uri, Tony e o afacere. Pe langa el mai sunt niste baeti care il ajuta, singur n-ai cum. Am mai discutat aici, nu mai revin pe subiect. N-am nicio treaba cu ei, singura mea rugaminte e sa nu stiu de existenta lor. Cer prea mult ?

link spre articol (merita citit!): aici

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top