meanwhile

Am devenit social ! deci koae.. m-am dereglat complet, ieri am stat aproape toata ziua si am butonat: mi-am reactivat contul de twitter, linkedin, pinterest, tumblr, flickr si alte asemenea. Oare voi avea timp de un „tweet” ? imi fac timp ! Nu ma intrebati de ce, nici eu nu stiu. Cred totusi ca e pe sistem „daca tot sunt gratis, de ce nu ?” Exact ca la hipermarchet: ce faci mamaie cu 7 tigai ? Pai sunt la promotie ! Roman sadea, sa mor..

Suntem putini dereglati cu programul, de azi incepe fi-mea iar gradinita. Ceeeee ? e inca la gradinita ? n-ati dat-o la scoala ? Nu, n-am dat-o, am considerat ca e mai confortabil pentru noi 3 sa repete grupa mare la gradinita. Da, fi-mea e repetenta dar nu la modul ala naspa, repeta pentru ca nu stim daca a fost de 15 ori la gradi intr-un an. Si pentru ca pare totusi cam mititica. Si pentru ca TREBUIE  sa se bucure de copilarie si ii mai oferim inca 1 an, anii astia nu se mai intorc. Si pentru ca oricum se va trezi de dimineata toata viata. Si pentru ca si noua ne e greu sa ne trezim dimineata. Ajunge ? De ce sa mearga koae la scoala de la 6 ani, doar ca asa zice lumea ? Uite ce propun eu: fa-ti si tu un plod, creste-l singur, chinuite-te cu el si apoi o sa vin eu scarpinandu-ma la oo sa-ti dau sfaturi ca nu e bine cum iti cresti copilul, ca mai bine faci cum zic eu care n-am copil dar na, ma pricep. Cum te-ai simti manca-mi-ai coili ?

Bai, am fost in weekend la o pomana. Trec peste evenimentul in sine, vroiam sa va spun ca am stat 1 ora la bariera la Drajna, la un moment dat era coada pina pe podul care duce spre Calarasi, nu-mi vedea sa cred. Unde sunt bruzli si vandam care imi spun toata ziua la tv sa-i votez ? A, si nu v-am mai spus cacand ne-am intors de la mare erau puse barierele la Fetesti dar pe naspa. Adica nu se dadeau chitante iar barierele erau ridicate. Masinile opreau si plateau desi oficial au spus ca nu se mai plateste pina pe 15, adica azi. Nu tu politie, nu chitante, nu aglomeratie, doar cateva casiere foarte grabite si repet, barierele ridicate..

Am facut o mega prostie, mi-am facut asigurare in caz de deces sau cum mortii ei s-o numi. Atat de mult s-a tinut o cunostinta de mine incat am cedat nervos si acum imi pare rau. De ce cacat sa-ti dau eu tie bani luna de luna ? Cica: daca mori, primeste familia bani pentru inmormantare, putin peste 10.000 de lei. Doar atat valoreaza fratili vostru ? Cat un logan la mana a 2-a ? Multumesc dar prefer sa renunt, cand ma suna sa le dau banii o sa le dau la mumu. Ba, si eu tampit… de ce ma gandesc eu la moarte ? Plus ca daca am nevoie de banii aia nu pot sa-i scot cativa ani, cica s-ar capitaliza. O imbarligatura de cacat care daca nu te poate convinge – te zapaceste si tot cedezi. Nu koae, imi fac eu un cont sau ii fac lui fi-mea si pun eu banuti acolo, luna de luna. Si totusi, daca mor ? ba.. daca mor – asta e. Sigur nu raman neingropat si sigur se vor gasi bani de cateva saorme pentru fratii si surioarili mele. De fapt am o alta idee: o sa fac un buton de donate, daca il vedeti ca apare pe blog si n-am mai scris nimic dati si voi acolo pentru preot, stiti ca au foamea-n gat..

Comentarii ( 2 )

  1. Daca te ajuta(probabil ca nu, dar nici nu cred ca te incurca) decizia cu amanarea scolii este cea corecta(cel putin din experienta avuta cu al meu).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top