meanwhile

Voi stiti cum ne dam noi seama ca a venit toamna? a racit fii-mea ! Ne-am dus frumos la farmacie, am dat pe 3 siropele, un spray de muci si inca unul de tantum vreo 2 milioane. Si daca racim si noi ? exact, alte 2 milioane ! pentru ca astea sunt de copii. Deci, vorbim de o raceala, da ? Stiu, o sa spuneti sa nu-i dam nimic, ca de fapt medicamentele.. multumim, nu e nevoie de alte pareri. Nu poti astepta cand e vorba de plodul tau. Imperfect dupa cum pare, nu s-au potrivit adn-urile sa facem un copil perfect asa cum auzi pe la altii. Cred ca un copil perfect nu raceste, nu vorbeste toata ziua si nu te poti uita la el de cat de frumos este. Asa cred, n-am vazut copii perfecti dar tot aud ca cica sunt peste tot..

Ma uitam la tv. Nu, nu la modul ala, butonam de nervi, va spun motivul imediat. Fratele meu, eu nu mai cunosc invitatii de la emisiuni, vad doar tigani si „actualul iubit al fostei sotii al lui.. nimeni” care vine cu dezvaluiri „halucinante” despre absolut nimic. Bai omule, ce mortii lor de dezvaluiri poate sa faca un om despre alt om in tara asta de cacat ? ca doar nu avem savanti, campioni sau vedete, avem simpli cetateni care vin sa-si arate fie un crac, fie ceasul de la mana. Cand sa-i injur mi-am dat seama ca eu sunt mai vedeta ca ei ! ba, sa mor ! voi stiti cu cine stati de vorba ? urmeaza dezvaluiri cu adevarat halucinante ! sunt fostul gagic al unei foste gagici al unui mare muzician ! ba, nu va mint, chiar am fost. Deci stie fratili vostru detalii de muriti. Da’ ce, sunt prost sa vorbesc aici, moca ? Nu manca-ti-as, dezvaluirile cu adevarat haaaluuucinante se fac doar pe bani in prime time. Capatos, cat dai koae ?

Asa, sa va spun de ce sunt nervos: trebuie sa-mi reinstalez windows. Deci chestie asta ma omora, nu mai rezist. Nu stiu ce mortii ma-sii, merge infect mizeria asta de calculator. O fi de la pozele cu „funduri” ? Sunt hackuit de serviciile secrete ? Apropo, imi face si mie cineva reinstalare de windows cu back-up & stuff cat timp beau o bere si ma scarpin la oo ? nimeni ?

Si ar mai fi ceva ce vreau sa va spun de multa vreme: am cel mai urat blog din univers. Trebuia sa-mi ziceti, nu ma suparam. De asta am doar 3 vizitatori, pentru ca blogul meu are cea mai urata tema. ohoho, pai rezolvam taticu, dupa reinstalarea de windows vine schimbarea temei de blog. Ce vreau sa spun de fapt: daca intrati pe aici si vedeti o poza cu o femeie goala sa nu va speriati, inseamna ca in timpul ala eu mesteresc de zor si curg apele pe mine. Nu stiu cand se va intampla, azi, maine sau peste 2 luni, v-am zis ca sa stiti ce aveti de facut: share-uiti vestea pe facebook, asta chiar e o dezvaluire halucinanta !

Comentarii ( 2 )

  1. Am ajuns sa urăsc tv-u’! nu mai știu cine e cine, pa alea cu documentare se tot repeta, fotbalu e de cacat…plm. Pa net intru pa fo 4-5 site-uri și blogu asta.
    Am ajuns sa urăsc numele: zavoranca,pepe,măruța,cancan,salam,adi…si mai ales muieprotv!!!

  2. n-am cum sa ma mai uit la muieprotv, probabil o sa ascult cum se canta la vocea romaniei si cam atat, masterchef e de cacat cu penibilii aia 3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top