Cum sa-ti inseli partenera(ul)

Ti s-a pus pata pe colega de birou ? mergeai pe strada si ai cunoscut o tipa care ti-a zambit ? Ai intrebat o tipa unde e strada „X” apoi ai invitat-o la o cafea si a acceptat ? Sau poate iti place de noul coleg care se da cu un parfum misto si vrei sa-l agati ? batranul Twigg save the day si va da 5 ponturi cum sa dati la buci fara sa fiti prinsi:

  • Prima si cea mai sigura: ii spui ca trebuie sa pleci in delegatie. Indiferent ca esti paznic, covrigar la covrigarie, mecanic, inginer sau corporatist, ii spui ca te obliga firma/covrigaria sa pleci la un teambuilding. Sau workshop, ceva de genu. Bineinteles ca tu n-ai chef sa te duci dar te ameninta ca te vor da afara deci trebuie sa mergi. De preferat cat mai departe de oras, sa fii sigur ca nu se urca in masina sa vina dupa tine.
  • Nu tine faza cu delegatia ? inventezi o depresie! Tocmai ti-ai adus aminte de cozonacii lu’ strabunica, ai vazut un caine care schiopata, ai impresia ca nimeni nu te intelege si simti nevoia sa fii lasat in pace. In felul asta poti sa pleci si sa vii cand vrei pe motiv ca te-ai plimbat singur prin parcuri incercand sa te aduni. Sanchi..
  • O alta varianta la indemana: ai chef sa vezi toate filmele de la cinema. Si daca vrea sa vina cu tine o duci la cel mai naspa film, a 2-a oara nu mai vrea sa auda. Si o bagi si p’aia cu „e scump biletul si tie oricum nu-ti place”. Plus ca mai e un avantaj la cinema, timp de 2 ore n-ai nici semnal !
  • Tot nu tine ? in cazul asta trebuie sa fii alaturi de un prieten care are probleme. Il cheama Fane si are mare nevoie de ajutor: trece printr-un divort, si-a rupt piciorul, a vrut sa se omoare etc, gasiti voi ceva. Ideea e sa are nevoie ca tu sa fii acolo, cu el, cateva ore. Cum de ce ? Pentru ca asa se ajuta prietenii !
  • Nicio varianta nu ti se pare safe ? atunci o faci pur si simplu, ti-o tragi fara sa te gandesti la urmari si apoi speri intr-o minune !

Atentie: netestate ! nu-l trageti pe fratili vostru la raspundere daca lucrurile se complica..

Comentarii ( 3 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top