I dislike IT

Am reusit sa-mi reinstalez windows, mergea ca dracu. Asa se intampla cand ai si copil si nevasta, apar zilnic noi icon-uri pe desktop, bookmark-uri si fisiere total neinteresante. Dar am profitat de moment sa trec pe ssd, era demult planificat ficat ficat. Stiu, stiu, puteti sa radeti cat vreti, abia acum mi-am permis unul, n-am bani ca voi.  Asa, unde ramasesem ? La instalarea de win. Ba, mare jmenozeala cu windows pe ssd si restul datelor pe hard separat, zici ca am i5. Stiu, stiu, va las sa radeti iar de mine dar nu mi-am permis nici d’asta. Poate va intrebati: oare ce windows si-o fi bagat omul  ? well, mi-am bagat 7 si acum e randul meu sa rad de cei care au 8. Eu la windows 8 abia am aflat cum se inchide, restul e mister total, nu stiu sa lucrez pe el. Dar am citit o stire foarte tare, apare windows 10. Stiu ce urmeaza sa spuneti ! koaeeee, noi deja am testat win 10 in masina virtuala, esti praf. Cum spuneam, I dislike IT.

Serios vorbind acum: una dintre cele mai naspa meserii din ziua de azi e sa fii instalator de windows. Nu ma refer la pasii de baza, gen next next finnish, Eu cand mai bag cate un windows pe la unchi, verisori si cumnate mi se intampla sa nu recunoasca driverul de retea. Imi vede tot, sunet, video, camera web, orice dar nu retea, singura care conteaza. Nu ramane decat sa cauti driverul de pe un alt PC conectat la net, bagi modelul de laptop , selectezi network drivers si..surpriza ! sunt 20 de drivere diferite, pe care il alegi ? te gandesti ca pe primul ? Gresit koae, intotdeauna e ultimul, dar nu din lista, ultimul la care te gandesti. Sau, dupa caz, ala de 300 de mega care se descarca in 2 ore. Nu, ala de 5 mega nu e bun, ala de 300 e bun. Da’ chiar asa, de ce e nevoie de 300 de mega sa instalezi un driver care are la baza maxim 10 fisiere ? Cum spuneam..

P.S. nu va luati dupa Buhnici, e mai praf ca mine. Nu exista windows 86 biti, exista arhitectura x86.

Comentarii ( 4 )

  1. l-am avut la un moment dat pe un dvd de 8gb si stiu ca am stat cam 30 de minute sa caute un driver si tot nu l-a gasit; probabil pe stick merge altfel..
    oricum, nu-mi mai este de folos, rubedeniile sa-si caute pe altcineva :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top