Noua distractie de duminica

M-am luat cu motivationalul si am omis sa va spun ca am fost duminica in Vitan. Ne-am dus pe la spartul targului (cred ca era 1 sau 2) cu intentia de a ne lua o cafea germana, poate ne uitam si pe la masini, poate vedem si altceva interesant. Apropo, n-am platit intrarea, deci am scutit 7 lei din start. Revin la subiect: e ceva suspect cu cafeaua Illy, aia la cutie metalica: daca deschizi capacul de plastic si dai cu degetul pe foita sigiliu o sa observati ca e plina de cafea. Am deschis una, am deschis 5 – toate erau murdare de cafea. Acu na, mi se pare putin suspect ca o cafea jmechera sa fie murdara, in magazin sunt impecabile. Cand ne-a intrebat vanzatorul „ati observat ceva, doamna ?” ne-am dat seama ca nu e in regula. Plus ca inca ne bantuie teapa cu detergentul de acu cativa ani. Nu, n-am luat, prefer sa dau cu 10 lei mai mult in magazin decat sa beau castane pisate sau cafea fortuna. Poate ca sunt ok dar..uite ca n-am chef sa mai risc. Stiu ca exista fabrici clandestine de iphone, de ce n-ar exista fabrici clandestine si de cafea ?

Ne-am carat spre masini si m-am oprit in fata unui Opel. Nu intru in detalii, ideea e ca i-am spus omului ca sunt interesat de masina dar fiind duminica, service-ul unde vreau s-o duc s-o inspectez e inchis deci ramane pe luni sau marti. Pffff, nu pot sa ti-o vand decat azi, de luni pina sambata sunt plecat, am treaba, nu se poate. Clasic. Doar pentru ca mi s-a parut destul de funny i-am dat nr meu sa ne auzim la un telefon, abia am scaoat de el. Ma opresc la o alta masina – aceiasi situatie: daca o vrei azi bine – de maine am treaba, poimaine sunt plecat etc. Deci, koae, stiu ca arat mai guster dar.. nu mi-o baga pe gat. Daca o vreu te caut eu, maine, poimaine. Asa mi se pare corect, ma gandesc, ma documentez cum e cu taxa, o duc la service, ma gandesc inca o data..asa e normal. Daca se intampla s-o vinzi intre timp – foarte bine !

Per total ne-am distrat foarte bine, vrem sa mergem si duminica viitoare. O sa ma opresc in fata masinilor si le voi spune ca sunt intersat sa cumpar dar ii caut eu peste 2, 3 zile. Abia astept sa-i aud cat sunt ei de ocupati..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top