meanwhile

Scuze ca n-am mai postat nimic, stau de vreo 3 zile cu sufletul la gura ca nu stiu cum se va termina scandalul din familia Gutza. Voi nu ? Saraca bionse, cum a venit ea la tv cu capul bandajat.. da’ de narcisa ce ziceti ? Hai, sa nu va aud ca voi nu va uitati la maruta & wowbiz, toata romania se uita. Da-le dracu de alegeri ca oricum n-ai cu cine sa votezi, da-o dracu de iarna, daca avem circ nici nu iesim din casa. Pina si halloween-ul  trece neobservat..

Nu-mi vine sa cred ca s-a inchis fabrica de discounturi tepe. Am glumit, stiam ca se va inchideSunt sucarit pe voi, stiati ca revista FHM nu mai exista si nu m-ati anuntat si pe mine. Cica in august a fost ultimul numar iar eu, cititor inrait, abia acu am aflat. A fost un soc, ce ma fac  de azi inainte ? Unde mai gasesc trucuri de agatat femei ?

Bai, ma ia groaza ca vine halloween. Precis ca dupa extraordinara emisiune „la maruta” unde ma astept sa aud ca bionse e constipata din cauza scandalului, vin stirile cu paaarty-urile unde lumea se da in stamba. Iar vedem pizde deghizate in vrajitoare si pularai in zeghe sau cu masti de Friday 13th. Oamenii astia sunt atat de insensibili, Gutza e sucarit maxim si lor le arde de petreceri ? maruta, do somethin’ ! prelungeste dracu emisiunea pina dupa miezul noptii si tine-i in case !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top