concluzii

Eu zic ca e momentul sa ne calmam, nu rezolvam nimic daca incepem sa ne dusmanim ca am votat diferit, avem simpatii pentru X sau Y. Parerea mea e ca absolut nimeni nu mai poate face nimic in tara asta, nu vom fi niciodata ca Germania sau macar Ungaria. Am stat sub comunism zeci de ani, este imposibil sa recuperam, sa ne schimbam complet mentalitatea, sa invatam ca inainte de a cere – trebuie sa oferim. Toata lumea fenteaza sistemul, toata lumea trage statul in p**a atat cat se poate.

Toti vrem s-o ducem bine, sa platim impozite mici sau deloc, sa conducem masini de zeci de mii de euro, sa locuim la vila cu piscina, sa avem spitale ca afara, salarii mari si munca putina. Asta nu o sa va ofere nimeni.

Noi nu am votat omul, am votat sistemul. Imaginati-va ca vrei sa-ti cumperi pufuleti si ai de ales intre 5 pungi cu ambalaje diferite. Il vei alege pe cel mai frumos colorat sau care are mai putine E-uri. Realitatea este ca toti pufuletii, indiferent de ambalaj sunt la fel, nu difera cu nimic. Omul pe care am pus stampila este ambalajul care iti place sau nu. Inauntru este de fapt ceea ce ne intereseaza. Dezbinarea oamenilor este efectul cel mai nociv al alegerilor. Daca iese X – jumatate de tara il va huidui. Daca iese Y – o s-o faca celalalta jumatate de tara, oricum o dai nu e bine.

Ma ingrozesc ce vad pe facebook, prieteni care nu-si mai vorbesc sau isi dau unfriend dupa ani de prietenie. Sunt sigur ca exista chiar familii care au probleme pentru ca au votat diferit. Am auzit ca daca iese Iohannis devenim un fel de provincie germana. Amigos, germania ne uraste din suflet. Franta la fel, Anglia la fel, nu mai spun de Ungaria. Nu ne vrea nimeni, nici noi nu ne suportam. Cum spuneam, e bine sa n-ai asteptari pentru a nu primi dezamagiri. Exact asta vom primi cu totii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top