nuthin’ but the truth

Nu vreau să mai intru în subiectul cu utilitatea votului. Aș putea, în cazul ăsta să presupun că da, dom’le, au dreptate. De-aia a murit Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul la revoluție. Ca să ai tu, și toată lumea drept de vot. Ca cei mai mulți dintre cei mai proști să își aleagă conducătorul. Și că e bine ca niște dreapta disperată să țipe la tine să ieși la vot pentru binele națiunii.

Dar nu de-asta țipă la voi. Nu de-asta s-au cheltuit bani pe campanii provot și nu de asta își răcesc gura jurnaliști mercenari împingându-te de la spate să ieși la vot. O fac pentru că știu că ăia care nu prea sunt convinși că are rost să ieși, nu votează cu Ponta. Și dacă iese Ponta, niște afaceriști susținători de dreapta la care sunt angajați toți agitatorii ăștia provot, o să se ducă la pușcărie.

Acum știu că mulți dintre voi sunt foarte proști, și aici o să înțeleagă că aș vrea să iasă Ponta. Normal că asta vreți să înțelegeți, că sunteți proști. Ponta e răul cel mai mare. Doar mi se pare cam inevitabil. Oricum, oricine iese, niște băieți din partea ailaltă vor sta la răcoare.

Dar de-aia țipă ăștia la voi. Nu ca să apere neamul. Să își apere șefii și fluturașul de salariu, ambii amenințați serios de Ponta.

O zice bine omu’ cu tatele. Chiar foarte bine. Asta e adevarul ascuns in spatele unei campanii mai imputite ca niciodata. Am vazut ieri la stiri ca au fost mitinguri ! Si dupa cum se stie, la mitinguri se lasa cu scandal, sange si arestari. Intrebarea mea de om normal la cap: ce pula mea cauti la miting anti X sau pro Y ? Nici cand v-au taiat astia pensiile si salariile n-ati iesit in strada ! Iesiti acum sa..ce ? Lucrurile se explica de la sine: exista foarte, foarte multi oameni care se plictisesc teribil. Si multi prosti, parca prea multi.  Si foamete. Pentru 50 de lei de o pizza si tigari fac pariu ca ies si 10 milioane in strada. Pentru ca viata  e de cacat in Romania, motiv  pentru care diaspora pizdii se pisa pe noi, ne considera retarzi si ne spun ei cum e bine sa votezi. D’aia..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top