cu cartile pe fata

Eu nu o sa votez duminica cu Iohannis dar imi doresc sa castige Iohannis. Stiu ca o sa-mi umpleti frigiderul, stiu ca nu o sa mai intrati pe blog, stiu ca o sa-mi dati unfriend pe facebook. Va inteleg, va respect in continuare, no hardfeelings. Nu m-am tacanit, nu urmaresc nici sa-mi fac prieteni noi – nici dusmani, am chiar si o explicatie pentru decizia luata: ma simt hartuit de atatea mesaje pro Iohannis incat am ajuns sa am repulsie la individ. Atat de oligofren par ? De ce simte toata lumea nevoia sa-mi spuna cu cine trebuie sa votez ? Imi curge saliva din gura si sunt incapabil sa decid si singur ? Nu pot koae, am o varsta la care nu mai suport sa mi se spuna ce sa fac, sa mor. Singurele persoane care au dreptul sa-mi spuna ce si cum sunt nevasta-mea si fi-mea, cele mai dragi persoane din lume. Si apropo de nevasta-mea, ea o sa voteze cu Iohannis, suntem oameni maturi, glumim pe subiect si viata merge mai departe, nu inseamna ca nu ne mai futem.

Nu conteaza cine iese, miza este de fapt cine intra la parnaie. Viata in Romanica va fi in continuare de cacao indiferent cine e presedinte. Eu am propriile idei legat de subiect si cred cu tarie in ele incat nu le mai consider doar niste teorii. Dar revin la problema: de ce simt toti nevoia sa intre cu bocancii in viata mea ? De ce nu mi se spune si ce sa mananc ? cu ce sa ma imbrac ? ce femeie sa fut ? Si de ce ma obligi s-o fut pe aia fara tate daca mie imi plac femeile cu tate ? Bine ca nu avem aceleasi gusturi, altfel ne bateam intre noi pe o stramba. Toata nebunia asta m-a facut sa ma sucesc, nu pot sa fac ce-mi spune frizerita la care ma tund, taximetristul, vanzatoarea din mega image, paznicul de la firma sau diaspora. Mama, deci cand aud cuvantul asta.. fratele meu, cand ati dat de greu v-ati pus palma in cur si v-ati carat. Acum va considerati si foarte destepti iar noi, cei care am ramas aici sa tragem tot greul si sa ne luptam cu sistemul suntem niste idioti care asteptam sa ne spuneti voi ce e bine. Daca ai reusit printr-o conjunctura sa te muti in new york, munchen sau londra, nu-mi place ca tot tu sa iei decizii pentru mine. Parca nu e corect..

Si totusi vreau sa iasa Iohannis ! nu ma mai repet, nu cred in nicio schimbare. Vreau doar ca distractia si circul sa continue ! Abia astept sa merg la frizerie si s-o aud pe frizerita cum il injura pe I ca a dezamagit-o. Astept sa-l vad pe taximetrist cum isi da cu tesla ca a votat gresit. Astept ca vanzatoarea si paznicul sa dea share la caricaturi si injuraturi cu I ca n-a facut nimic din ce a promis. Aloo, diaspora…unde ati disparut ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top