Sa vorbim despre copii !

Credeati ca este o generatie de copii tampiti ? Gresit, este o generatie de parinti tampiti care fac copii la fel de tampiti. O sa spuneti ca si eu sunt in aceiasi oala cu ei pentru ca si eu am plod. Nu, eu am un copil normal, poate prea normal. La 2 ani vorbea cursiv engleza si franceza, acum la 6 ani stie 7 limbi printre care araba si japoneza, adora sa cante la pian si vioara si este pasionata, la fel ca multi alti copii de varsta ei de fizica cuantica. Deci nu este deloc altfel in comparatie cu altii. Bine, poate sunt putin subiectiv dar cred ca are potential mult mai mare, doar ca noi am considerat ca e mai bine sa se bucure de copilarie. Daca stateam mai mult de capul ei probabil stia 15 limbi straine, nu 7 ca toti prostii.

Vi se pare ca bat campii ? Inseamna ca nu aveti copii. Sau aveti dar sunt mari iar in cazul asta sunteti niste fericiti, nu trebuie sa socializati pe astfel de subiecte. Noi, astia cu copii pina in 10 ani nu putem accepta ideea ca alt copil e mai inteligent, asa ceva este inadmisibil. Stiati, a ? Atunci hai sa va spun alte chestii. Uite, la gradinita la fi-mea au fost zilele trecute 2 situatii de dat cu tesla in coaie. Un parinte (nu se stie cine) a facut-o pe educatoare cu muci ca l-a pus pe cretinul sau copil sa stea pe scaunelul rusinii. Dar de ce s-a ajuns in aceasta situatie ? E simplu, pentru ca acel copil chiar e cretin. Nu va imaginati cine stie ce, scaunelul rusinii este doar un scaunel pus intr-un colt al camerei, fi-mea si alti copii stau pe el de bunavoie. Cretinul insa are nevoie de sedinte psiholog pentru ca este traumatizat, asa urla ta-su. Stati ca n-am terminat, mai este o copil tembel, de data asta o tembela. Vine la gradi si urla, strica jocurile altor copii, face doar tampenii. Stiti ce i-a spus educatoarei ? Ca parintii ei i-au spus ca are voie sa faca ce vrea ea si educatoarea nu are voie s-o certe sau sa-i zica ceva. Cu alte cuvinte: am 5 ani, sunt jmechera si fac ce vreau ca asa mi-a zis tata.

Si toate astea intr-o banala grupa de gradinita, intr-o scoala banala din oras. Hai ca e marfa sa discutam despre copii ! Ei sunt viitorul, pe ei ne bazam, ei ne vor da pensie. Si totusi, sunt sute de blog-uri si forum-uri unde se discuta doar despre copii, unde totul este minunat, copii sunt perfecti, fericirea nu cunoaste limite. Vi se pare foarte tare fi-mea ca stie 7 limbi straine la 6 ani ? Sunteti naivi, traim intr-o tara de mici genii. Sper ca ati inteles de ce risc sa fac icter de la subiect.

Comentarii ( 4 )

  1. cre’ca pur și simplu acei copii nu ar mai trebuii sa aibe acces în acea scoală, grădinița sau instituție…și asta doar dacă s-ar unii toți părintii si profesorii împotriva cretinilor de părinti ai acelui copil tembel.

  2. Copii n-au nicio vina Uska, parintii sunt cretini. Faza e ca educatoarea chiar nu are ce face decat sa inghita si sa taca. Ca altfel i se face plangere si mai ajunge si prin tribunal. Societatea pizdii..

  3. da, nașpa. ma gîndeam ca dacă va uniți părintii și educatoarea poate ii forțați pe părinti să-și schimbe atitudinea…plm. sau poate o plîngere la serviciile sociale…
    sau ca la noi în pantilimon, doo capace tatălui…. 🙂

  4. Ca tot am adus in discutie blogurile si forumurile de copii: cu cat volumul de informatie este mai mare si mai accesibil, cu atat creste numarul de copii oligofreni. sad but true..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top