meanwhile

Vad aseara pe facebook: „cutrrremuuuurr!!! a mai simtit cineva ?” Nu koae, probabil ca a fost cutremur doar la tine in casa, doar tu l-ai simtit. Normal ca l-am simtit cu totii, a avut ceva sange in el. Puteai sa spui altfel, de exemplu ” e cutremur si mam cacat pe mine..”, era mult mai logic. Faza e ca omul scria fix in timp ce era cutremur, pe sistem daca e sa mor strivit macar mor fericit ca am fost primul care a scris pe facebook!

A trecut si black friday-u pizdii. In  afara de emag unde am vazut cateva reduceri, restul au supt-o asa cum o sug in fiecare an. De exemplu, garajistii maresc preturile inainte de bf apoi scad 15% din pret sa fie per total o reducere de 5 – 10% maxim. Se dau singuri de gol cu acel grafic de pret. Pai fratioare, asta nu e black friday, e suck friday. De restul nu stiu, nu cunosc. Dar am fost ieri in auchan si iesea lumea cu cutii de tv-uri si masini de spalat intr-o veselie. Si toti ranjeau, semn ca de cand e Iohannis presedinte toti o duc mai bine. Ma rog, in ciuda aparentelor romanii au avut mereu bani, inca n-am inteles cum reusesc toti sa-si cumpere masini de 15000E din salarii de 1000 lei.

Bai fratele meu, v-am spus ce am facut timp de 1 saptamana ? Am dat o lavabila in sufragerie. Are cineva impresia ca o mana de lavabil inseamna o joaca de 2 ore ? Nu koae, inseamna haos, la un moment dat mi-am pierdut speranta ca mai terminam anul asta: mizerie, folii de plastic peste tot, galeti de vopsea peste tot, mobila mutata fix in mijlocul camerei, praf, fara perdele la geam, toate lucrurile mele aruncate peste tot.. cumplit. E exact ca atunci cand te suna cineva sa te roage sa-i bagi windows, la modul „hai frate ca termini in 20 de minute”. Oho ce bine ar fi! nu koae,  in 20 de minute abia reusesti sa intelegi cum e cu partitiile, documentele de salvat si alte cacaturi. Abia apoi te apuci de instalat care dureaza minim 2 ore daca totul merge perfect. Doar ca windows nu e sinonim cu perfect..

Am mancat la kfc de m-am spart! m-am dus cu vrajeala la vanzatoare, ca o rog frumos sa-mi aleaga si mie niste strips mai dolofane ca m-am saturat sa mananc doar crusta. A tinut, sa mor! mi-a pus dublu, sa ma satur. Acum na, nu cred ca tine mereu dar sunt dispus sa mai incerc odata. Si tot la kfc vine una la mine sa-i raspund la niste intrebari. Mama, ce-am spus acolo.. i-am zis ca am salariu 2000E, vin la kfc aproape zilnic, m-am dat ciumeg de tot. Aveam motive! Pai langa masa noastra erau niste pizde si am vrut s-o fac pe Flory sa se simta invidiata si intretinuta. Apoi m-am gandit ca poate ma suna fufa, nu arata deloc rau. Dar n-a sunat. Si-o fi dat seama ca am exagerat cu venitul la kfc ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top