meanwhile

In dimineata asta m-au trezit colindatorii pizdii. Au revenit koae, din mortii lor de unde s-au ascuns timp de un an, si-au (re)adus aminte de straduta pe care sta fratili vostru si au navalit cu tobe si fluiere sa ma colinde. Exact cand credeam ca ne-am linistit si o sa dormim si noi mai mult. Este ceva in neregula cu zgomotul in orasul asta, incep sa cred ca este imposibil sa ai parte de putina liniste. Daca nu trec salvari si motociclisti, daca nu sunt nici sarbatori cu colindatori, sigur are vecinul bairam, fie isi bate nevasta, fie urla un plod si se da cu capul de pereti, fie cineva renoveaza cu bormasina, ceva tot trebuie sa fie. Ani de zile am stat la bulevard si ne-au innebunit tramvaie, salvari si motociclisti. Ne-am mutat pe o aleiuta cu speranata ca am facut alegerea cea mai buna – ne-au gasit si aici. Ma gandesc serios sa ma bag in politica, n-am nevoie decat  de 2 saptamani sa fiu pe un post de barosan, sa dau un tun si sa-mi pot cumpara insula din vis, aia din mijlocul oceanului. Stiti voi alta metoda de a face bani rapid  in tara asta ?

Apropo de sarbatori, se fac 2 saptmani de cand a revenit isteria cumparaturilor si inca nu a a tins puncul maxim. Pe bune acum, cat poti sa mananci si sa bei in luna asta ? Ce faci cu cosul plin de mancare daca mai sunt 2 saptamani pina la craciun ? Sa zicem ca de obicei mananci 4 sarmale, de data asta o sa mananci 6. Sa zicem ca de obicei bei 2 pahare cu vin, o sa bei 3. Nu se justifica atata mancare, atata aglomeratie si agitatie. Am fost in kaufland sa cumpar lapte, 3 felii de sunculita, un cascaval si ceva dulce, nici macar n-am avut nevoie de cos, tineam totul in maini. Koae, la jumatatea magazinului nu se mai putea inainta pentru ca era blocat de carucioare care asteptau la case! Si toate erau cu varf! Ce faceti manca-v-as cu atata mancare ? Apoi mi-am dat seama de ceva: astia care cumpara ca nebunii sunt de fapt amaratii, cei care fac foamea un an intreg si macar de sarbatori sa se simta bine. Este logic, cei care isi permit orice – n-au nevoie de nimic, sunt satui. Amaratii in schimb o fac din cel putin 2 motive, unul fiind sa dea impresia ca isi permit orice, un fel de batalie absurda a retarzilor, pe sistem „sa vada lumea cine e mare barosan”. Tu esti frate cel mai tare barosan, ti-ai permis panetone, fructe exotice, crenvursti si inca 50 de cacaturi cu etichete misto. Respect!

Nu trebuie sa fiti de acord cu mine dar momentan vreau sa strig „suie mamsung” cu tot cu kitkat-u lor cu tot. Am renuntat la android si am trecut pe windows mobile. Si-a luat fratili vostru telefon Microfost Nokia, cu ecran ciumeg de 5 inci, quad core & stuff. Se aude bine, se  vede bine, se misca bine si inca nu-mi cere update-uri pentru ca le-am dezactivat din clipa cand am deschis telefonul. Am vrut sa dau de pamant cu samsungu, cerea in permanenta updateuri, se bloca, se auzea prost, mergea in reluare, facea poze naspa. Acum ma simt implinit, cand merg cu metroul si toti butoneaza la samsungi, scot caramida cu butoane rosii pe tot ecranul sa dau scroll pe facebook. Imi dau lacrimile de emotii si fericire !

Comentarii ( 2 )

  1. Nokia rules! 4ever! am tot citit în ultima luna și îmi iau un 630, are tot ce am io nevoie. urăsc aifonurile și androidele. sînt exagerat de scumpe și le găsești la toate colturile. plus ca îndeplinesc orice funcție în afara de telefon.

    sincer, da-mi o pizza și doo beri și sînt fericit, indiferent de ocazie sau sărbătoare. poate sînt io nebun, nu știu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top