meanwhile

Ce fac fratii mei ? fanele mele ? dusmanii ? stai ca n-am dusmani. Poate doar dusmance. Da, clar am dusmance. Fostele mele iubite care anul asta nu mi-au dat sms-ul dintre ani cu „nu stii cat imi lipsesti..” faze. Poate s-au resemnat, habar n-am. Oricum, am vb si cu Flory si in cazul in care se adevereste teoria cum ca universul este infinit si prin urmare exista infinit de multe sanse sa traim din nou, in urmatoarea viata, daca vom fi din nou impreuna, mi-a promis ca o sa fie mai toleranta cu „boarfele” cum le spune ea. Adica imi da liber la pizde. Abia astept !

V-ati uitat aseara la stiri ? Mama.. arata cum isi stropeau meltenii masinile cu apa sfintinta. Sigur, din punctul lor de vedere, actul in sine reprezinta incheierea unei asigurari de viata + garantia lui Dzeu ca va avea grija de masina lui. Pentru ca Dzeu e baiat de cartier, si lui ii place „ce e frumos” (adica femei si masinile jmechere), altfel ce rost ar mai avea ? Bine, faza cu apa sfintita pe masini se practica de zeci de ani, intrebarea mea e alta: oare ce-or face romanii in casele lor cu apa ? V-ar mira ca unii barbati sa-si dea pe la koae si femeile pe la tate ? sa nu va mire..

Eram aseara linistit cand aud dintr-o data din dormitor: vino repede sa vezi ceva! era ogica la wowbiz, alerga dezbracat pe strazi iar apoi s-a bagat intr-o cada cu gheata. Oamenii astia sunt in stare de absolut orice, doar sa apara la tv, nu gasesc alta explicatie pertinenta. Idiotul ala a fost la un pas sa-i crape inima in direct, aparent fara motiv. Ce urmeaza sa mai vedem, sinucideri in direct ? Si apropo de tv, nu te mai poti uita la stiri cu copilul care intelege tot pentru ca stirile sunt cu omoruri, accidente, violuri. Daca ma intreaba fi-mea ce e un pedofil, eu ce sa-i spun ? Bine ca exista nickelodeon, ne scuteste de multe situatii. In schimb nu inteleg de ce exista cna, niste bulangii care stau pe mii de euro degeaba. Sa mor, degeaba! Voi nu aveti stranepoti, mumiilor ?

In rest, voi cu ce va mai laudati ? Nu va intreb cum ati petrecut sarbatorile nu intereseaza pe nimeni. Haideti sa ma laud eu pentru inceput. Pentru mine, anul a inceput cu vesti minunate, cativa cunoscuti au facut/fac plod. Imi aduc aminte cand eram capiat de somn si stateam cu orele prin fata blocului cu copilul in brate si cunoscutii radeau de mine la modul „hai koae la fotbal, lasa copilul cu nevasta-ta”, „hai koae la o bere..” etc; acum e randul meu si promit ca o sa fiu rau. Aloo, gigel ? ce sange faci ma, stai cu plodu ? ba, esti tampit, ce dracu ai patit.. hai frate in oras sa bem/futem ceva, te-a facut nevasta-ta praf manca-mi-ai.. ce zmardoi erai inainte..

Comentarii ( 2 )

  1. Iti promit eu ca o sa razi si in 2016 de faza cu plodul! Asta pentru ca tine la fericirea ta 😛 Si de asta sa ma numeri la categoria de fani, da?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top