Diferenta dintre o doamna si o proasta

O doamnă este stabilă emoțional și înțelege că viața ei merge mai departe, chiar dacă o relație se încheie. O doamnă spune mulțumesc și trece mai departe. Pe când o proastă, va trece peste traume ieșind cu primul care-i iese în cale.

Mama, le-a dat la ficat aici. Inseamna ca si eu am avut parte (pina la Flory) numai de proaste. Dupa ce m-am despartit de cate una, dintr-un motiv sau altul, fiecare si-a tras alt pularau la scurt timp. Ba, mie nu mi s-au parut proaste! Erau tipe ok cu care am avut perioade foarte misto si niciodata nu mi-as permite sa spun de vreo fosta ca a fost o proasta. Ne-am despartit – asta e, fiecare e liber sa faca ce vrea mai departe. Poate ca si eu in ziua in care ne-am despartit m-am dus la alta. SI daca eu am fost una din alegerile pe care ea le-a facut – inseamna ca si eu am fost o alegere proasta. Nu-mi place cum suna. Si totusi, de ce proasta ? Ca se fute cu altul ? Foarte bine, decat sa stea „chiar ca o proasta” in casa si sa sufere dupa cretin, mai bine isi vede de viata ei. Si as mai avea ceva de completat: daca esti urata si grasa si nu mai are cine sa te futa nu inseamna ca esti doamna..

O doamnă ține la demnitatea ei și nu are nevoie să primească în fiecare zi complimente de la băieței cărora le țopăie hormonii în pantaloni. O proastă își pune cea mai scurtă fustă și un decolteu pe măsură și iese la vânat iar dacă masculul întrece măsură, înseamnă că e porc.

Ce cliseu de cacat.. e normal ca n-are nevoie de complimente, la felul cum arata, orice apropo e interpretat ca o gluma proasta. Dar n-am inteles cum e imbracata doamna in situatia in care primeste complimente, sper ca nu in pufoaica. Auzi, cate kile are doamna ? Si totusi, de ce nu are nevoie de complimente ? I-ar ridica moralul, i-ar da incredere in ea, s-ar simti dorita, orice femeie isi doreste asta!

Alta aberatie: femeile care umbla in fuste scurte sunt proaste si clar au iesit la vanat. Si cum ai vrea sa se imbrace vara cand sunt 40 de grade ?

O doamnă acceptă un bărbat care să o răsfețe, care să o dorească, care o poate susține. O proastă are nevoie de un bărbat pe care să-l supună și care să fie mai slab emoțional decât ea.

Gresit, e exact invers. N-ai cum sa fii si doamna si slaba emotional in acelasi timp. As putea scrie pina maine despre relatii esuate acolo unde barbatul conduce. Cred ca intr-o relatie, e bine ca ea sa fie mai puternica decat el, barbatii fac greseli, din cauza asta se spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Textul corect ar fi „O proasta are nevoie de un barbat care sa o rasfete iar o doamna de un barbat pe care sa-l modeleze”. Mai ai multe de invatat de la viata..

S U R S A: BEAUTYTIPS

Comentarii ( 6 )

  1. nice to meet you Cosmina! eu sunt Twigg – blogger celebru, injurat si balacarit de majoritatea bloggeritelor din Ro. Dar sa stii ca nu sunt un tip asa de rau, lumea vorbeste mult. In fine, postarea respectiva am gasit-o pe facebook insa urmarind link-ul tau cred ca este articolul scris de tine deci voi pune si sursa.

    P.S. Cum ti se pare analiza articolului ?

  2. Fiecare are dreptul la o opinie. Și da, mai am multe de învățat de la viață. Cât despre „proastă”, proasta mea nu are sensul din DEX.

    O doamnă spune mulțumesc și trece mai departe. Pe când o proastă, va trece peste traume ieșind cu primul care-i iese în cale. – Știi câte femei aparent rănite se duc cu un altul și apoi se întorc cu coada între picioare că vor să fie primite din nou? Alea cum se numesc?

    Cât despre o doamnă, nu spune nimeni că trebuie să fie urâtă, grasă și cu pufoaica după ea. Există decolteu și alte lucruri sexy fără a părea ieftin și vulgar. Părerea mea. 🙂

  3. Sunt cazuri si cazuri. In exemplul scris de tine, proastele au maxim 20 de ani si o fac din razbunare, sa sufere prostu’ iar doamnele au 40+ si nu le mai trebuie durere de cap. Cunosc si eu tipe foarte misto care schimbau masculii zilnic iar in final faceau alegerea cea mai proasta de au ajuns vai mortii lor. Cunosc de asemenea tipe foarte ok care s-au maritat cu primul iesit in cale si desi sunt nefericite, stau si sufera. Care e mai proasta ? Ambele isi cauta fericirea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top