how great is our God

Discovery nu e Trinitas asa cum nici National Geographic nu e Speranta tv. Stiinta nu are nicio legatura cu spiritualitatea sau divinitatea, cel putin din punctul meu de vedere. Iar acolo unde stiinta nu are un raspuns clar si exact il punem pe Dzeu ca raspuns default la orice nu putem intelege si plecam acasa, multumiti ca am inteles..nimic. Asa e si cu koae asta, Louie, baiat destept de altfel. Dar nu asa stau lucrurile, daca stiinta nu ti-ar fi spus tot ce stii, de la Dzeu nu aflai nimic. E cam acelasi lucru ca atunci cand te duci la biserica sa-i multumesti lui Dzeu ca te-a facut bine fara sa iei in calcul ca de fapt aparatul laser care te-a operat te-a facut bine, made in Japan nu made by God. Think about it..

So, how great is our God ? Eu zic doar atat: hai ca nu ne batem capul cu ceva ce nu putem intelege. La cat de maret e universul (probabil infinit si fara varsta daca ma intrebati pe mine), cine l-a creat pe Dzeu ? Si el de ce ne-a creat pe noi ? Doar ca sa murim ? Dar daca suntem doar o anomalie a universului ? Sau daca am fost creati de o specie avansata iar Terra este doar un laborator experimental pe cale sa se autodistruga ? Aoleo, doare creierul ? Pai mai bine fa 3 cruci si culca-te, stiinta chiar nu e pentru tine.

Comentarii ( 4 )

  1. Asta e manipularea maselor credule în orice. Din cite zice băiatu’ asta D-zeu a creat tot. Dar tot D-zeu e cel care are grija de crucea pe care ți-o faci cînd treci pe lingă biserica, sau de aia 2 lei care i-ai dat cerșetorului de Crăciun…nu? El n-are alta grija decît sa aibă grija de molecula ta, de codul tău genetic, ba las-o-n sînge…

  2. Si sa nu uitam Uska, e vorba de acelasi Dzeu in numele caruia au fost ucisi milioane de oameni si sunt ucisi in continuare..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top