a fi sau a nu fi..barbos

Deci.. avem in fata una dintre marile probleme ale societatii ! Toate femeile scriu, isi dau ca parerea, discuta intre ele despre barbatii cu barba. Procentual e greu de spus cum sta treaba, cred ca sunt cam 50% pro si 50% contra. Mai sunt totusi si destul de multe femei carora li se pare total neintersant subiectul, printre ele si Flory. Stiu asta pentru ca uneori o mai intreb „ia zi, iti place cum m-am barbierit ?”, si raspunsul e acelasi de fiecare data:  „ihi”, vizibil deranjata de intrebare. Adica n-o intereseaza. Fratili vostru are o tentativa e barba de cand se stie dar niciodata nu m-am gandit ca sunt la moda, adevarul e ca urasc sa ma barbieresc. De multe ori arat ca dracu, alteori parca sunt ceva mai simpatic. Acum ma gandesc ca merg pe strada si brusc, femeile care se uita la mine se gandesc ca mi-am lasat barba ca asa e la moda. Adica sunt bagat in acelasi oala cu hipsteri si cum dracu s-or mai numi. Nu-mi convine! Eu port barba de aproape 20 de ani manca-v-as, veniti voi acum sa spuneti ca „barbatii cu barba sunt penibili” ? De ce ma faci, fa, penibil ? Eu m-am luat de acneea ta ? de  cosurile hidoase care le ai la fofoloanca ? De bubele de pe cur ? Nu! n-am nicio treaba cu tine dar tu brusc ai o problema cu mine.

Citez: „Acum, barba e la modă. Cică e sexy, cică arată bine, cică e un semn de masculinitate. Internetul e invadat de fotografii demențiale cu bărboși, iar purtătoarele de fustițe și tocuri nu fac decât să-ncurajeze valul acesta mai overrated decât Twilight Saga sau Oprah. Mie mi se pare de-a dreptul jenibil, de-acum. De ce? Pentru că e invazie de bărboși pe stradă. Dacă arunc o piatră în autobuz, nimeresc măcar cinci bărboși care se vor a fi sexy. Dintre toți ăștia, maxim unul chiar e sexy. „

Surioaro, eu sunt de moda veche, probabil ca nici nu te nascusesi cand fratili tau purta barba sau ma rog, tentativa de barba. Barba e exact ca burta, o ai sau nu. Burtosii nu te deranjeaza ? Aia care put nu te deranjeaza ? Femeile care vorbesc porcos nu te deranjeaza ?

Are nevasta-mea o prietena care uraste barbosii iar soarta i-a dat un barbat barbos. Am prins unele firimituri de discutii in ele si cred ca problema ei e de fapt, hai sa-i spunem direct, limbile. Da, o jeneaza barba cand omu baga botu’. Pai surioarelor, batranul Twigg va da iarasi solutia salvatoare! nu va mai radeti la pasarica! Daca omu vrea sa bage botu’, il baga oricum..

Comentarii ( 4 )

  1. Bre! Sa stii ca e BIG problem cu barba la fofo. E naspa al drecului! Si n-am cum sa n-o mai rad ca apoi stau cu mana’n pantaloni mai mult decat voi barbatii. And not in a good way!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top