meanwhile

Ba.. e atat de urat afara incat m-am trezit fredonand melodia aia cu „azi nu, te rog eu nu”. Cred ca imi inchid si telefonul preventiv, sa nu cumva sa-si aduca cineva aminte de mine. E mult mai safe sa-ti tii telefonul inchis, nu prea mai tine faza cu „ce ? nu te aud, sunt plecat din oras si n-am semnal aici”. A mers o perioada dar gata, nu mai tine, mai ales ca afara ninge si nu prea ai unde sa mergi de nebun. Asta nu inseamna ca stau la tv, am atatea pe cap incat nici nu stiu cu ce dracu sa incep. Intrebare: voi cunoasteti pe cineva care sta debeaga sau care se plictiseste ? As vrea sa-l cunosc! Nu de alta dar nu stiu ce dracu se intampla, parca toata lumea a innebunit, e o agitatie cum n-am vazut in viata mea, inclusiv in viata mea. Aveti idee daca s-a schimbat viteza de rotatie a pamantului ? Poate s-au aliniat planetele gresit ? Am ajuns sa ma culc la 1 si sa ma scol la 7 sa am timp sa fac macar jumatate din cate am de facut. Si nu e de ieri si azi, asa e de la inceputul anului, ma trezesc si nu stiu cu ce sa incep, toate ard. Toti cei pe care-i cunosc sunt intr-o permamnenta alergatura, pe Flory n-am vazut-o niciodata atat de ocupata si obosita, pina si fi-mea are treaba. Da’ stiti ce e interesant ? Nu e vorba de afaceri si/sau bani, e doar.. agitatie. In dimineata asta mi-am bagat paula si imi aloc 30 min sa scriu pe blog. Nicio problema, le recuperez la noapte..

Trebuie sa va fac o marturisire. Am trecut inapoi pe android, windows mobile m-a adus la disperare. Va rog eu, nu faceti greseala sa va luati telefon cu windows, sunt bani aruncati. Mai bine mi-i dati mie si va enervez eu din cand in cand, e tot aia. Deci koae..nici nu stiu cu ce sa incep. Cand m-am dus la service si m-a intrebat fufa „si..ce are?” i-am cerut un scaun si am inceput sa turui pina mi-a spus sa ma opresc ca nu mai are spatiu de completat pe foaia de primire in service. Si inca mai aveam! Acu na, poate am avut eu ghinion si voi o sa aveti super bulan. Riscati-va, ce sa zic..

Mi-am adus aminte de 2 chestii legate de blog: la comentarii nu merge sa bagi doar 🙂 sau plm, trebuie sa scrii minim 3, 4 cuvinte. Asa e tema by default, mi-e lene sa modific. A 2 -a chestie e legata de nr de vizite: „3 vizite” inseamna ca 3 dintre fanele mele au dat click pe postare, nu inseamna numarul de vizitatori. Ceilalti 3 vizitatori citesc articolul fara sa dea click. Aici am de gand sa modific, mestereste fratili vostru la un script astfel incat sa afiseze ca am sute, chiar mii de vizite, sute de share-uri si like-uri. Cand intra cineva prima oara pe acest blog sa ramana uimit: mama, ce blog jmecher, ia sa apas eu ctrl+d si sa dau share. Imi fac si rubrica noua cu „mamici divortate cauta relatii discrete” unde sub diverse pseudonimuri, milfutele vor putea sa-si strige disperarea dupa..ma rog, stiti voi. Am planuri mari koae. Ca toata lumea. Si exact ca toata lumea, nu cred ca o sa ma tin de ele..

A mers fratili vostru aseara cu metroul. Aglomeratie, oameni multi in picioare, nimic iesit din comun. Sau poate era totusi ceva, am remarcat ca la timpuri noi s-au urcat zeci de studente in colanti si blugi stransi pe cur, de pe la facultatile din zona. Asa, ce vroiam sa spun: manca-ti-as, daca e aglomerat si tu stai pe scaun, de ce sange te ridici in picioare cu o statie inainte ? Daca cobori la Grigorescu care e motivul pentru care te ridici in picioare la Dristor avand in vedere ca oricum nu ai loc sa te misti ? Ca sa ne inghesuim si mai mult ? Am mai mers eu o statie cu autobuzul, nici nu apucasem sa ma urc si deja ma luase una la ochi: dati-va ca eu cobor la prima. Pai stai mamaie sa ma urc mai intai! Si de unde stii ca nu cobor si eu tot la prima ? Daca in autobuz mi-am furat coate in stomac, in metrou mi-au gafait in ceafa in timp ce scaunele erau goale. Cred ca iti trebuie o anumita experienta, metroul si autobuzul nu e pentru naivi. Nu zic, mi-ar placea sa fiu inghesuit de studente da’ n-am avut noroc. Pai d’aia sunt studente, sunt destepte!

Comentarii ( 5 )

  1. Maşinile sunt întotdeauna stricate. Nu există maşini „nestricate” permanent. Dacă e ceva şi nu e stricat, nu e maşină, e „diavol grotesc”! Ptiu, ptiu!

  2. Si voi fraieri. Acu era momentul sa va laudati cu Audi R8, Cayenne si alte sf-uri, sa moara dusmanii. Nimic n-ati invatat..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top