m-am saturat de bidoane

La bidoanele de apa ma refer, sa nu faceti confuzie. Era fratili vostru in kaufland la raionul de apa, bineinteles cu intentia sa cumpar. Si cum eram singur in zona si nu ma puteam decide ce sa mai iau de data asta, mi-a venit o idee: sa astept sa vad ce cumpara si altii. Ba.. si am stat cred ca mai mult de 5 minute, n-a cumparat nimeni nicio apa. Am mai stat 5 minute, tot nimic. Bine, mai treceau diversi prin zona dar nu luau. Apoi m-am intrebat daca nu cumva sunt ultimul om care cumpara apa la bidoane. Nici la bloc n-am vazut pe nimeni sa care. Nici in magazine nu mai vad oameni sa care. Deci, care e susta ? Stiti ceva ce nu stiu eu ? Oricum am dubii ca vine camionul din vatra dornei zi de zi sa-mi aduca mie bidonasu, nu m-ar mira sa beau tot apa de la robinet. Ah, m-am prins, v-ati luat cani d’alea de filtrare. Am vrut sa-mi iau si eu dar costurile sunt fix aceleasi cu bidoanele si e multa zapaceala cu umple cana – schimba filtrul. A, si am mai vazut la cineva un aparat jmecher pe la 1000E care se pune pe perete si purifica el apa, un fel de boiler mai ciudat, cu beculete si butoane. Dar totusi.. 1000E ?

De cand ma stiu beau apa din bidon, simt ca acum e timpul unei schimbari. Nu e musai din cauza banilor, e chestie de carat pe scari, mi s-a luat. Imi da impresia ca toti vecinii stau pe la ferestre si fac misto de mine la modul „copii, haideti repede la geam, uite-l pe idiotul care se chinuie cu bidoanele hahaha, ce loser”.

Chiar nu stiu cum sa rezolv problema. Mai e varianta sa-mi fac abonament la astia cu apa si sa mi-o aduca ei acasa. Dar cica nu e bine nici sa bei acelasi tip de apa, plus ca am dubii ca ar fi apa de izvor. Sau pot sa incerc sa ma obisnuiesc si eu minunatul sirop cu gust de apa minerala de la chiuveta. Voi nu beti apa ? help a brother..

Comentarii ( 6 )

  1. De când am văzut filmulețul la aparațoiul ăla de 1000e, nu mai cumpăr și nu mai beau apă îmbuteliată. Am filtru, și toată apa ce-o folosesc (în afară de ciorbă) trece prin filtru.
    Chestie de PH și cât de sănătos e.Dacă vrei să vezi clipul îți pot trimite link-ul, îl am în Dropbox.

  2. io unu beau apa de la chiuveta. adica asta ce are? aia de la chiuveta vinduta in plastic e mai buna? ii da plasticu ala un alt gust?
    nu stiu, intreb si io.

  3. sorry, am uitat să zic că e doar apă de la chiuvetă; n-am mai cumpărat apă îmbuteliată de ani buni.
    Twigg, în privința costului te contrazic. Trecând de costul de început al cănii și al filtrelor, cred că ieși mai ieftin după primele 2 luni. Eu folosesc un filtru timp de 4 săptămâni; apă de băut, cafea, ceai, etc. Și în fond, chiar dacă ar fi la același preț, e mai comod și mai sănatos să bei apa de la chiuvetă. Părerea mea.

  4. Deci am banuit bine, sunt singurul care mai cumpara bidoane. Ramane sa ne decidem daca luam cana sau facem abonament la dozator. Eu as alege dozatorul, mai ales ca vine vara..

    Sa mor, mi s-a facut sete :)))

  5. Chiuveta. Ca să cresc rezistenţa(de la apa asta pură, că nici oamenilor care o beau nu le cad frunzele)! D Serioja se căleşte, Serioja nu răceşte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top