meanwhile

Cum vi se pare viata in noua republica dictatoriala Romania ? o daaa, traim in dictatura si n-are legatura cu presedintele, are cu dna si alte institutii. E o chestiune de timp pina vom avea 10 milioane de puscariasi, pina isi vor inchide toti afacerile, pina vor pleca toti strainii si vom muri de foame. Pentru ca daca se inchid magazinele, carciumile si micile biznisuri pe motiv de evaziune fiscala de 5 lei, n-o sa mai avem ce si unde sa muncim. Si atunci o sa ne dam in cap in timp ce adevaratii jmenari cu palate si ferrari-uri sunt ocoliti si ocrotiti. Sa-mi bag pl, m-am nascut in comunism, am trait adolescenta in anarhia de dupa revolutie, m-am maturizat intr-o tentativa de democratie si imbatranesc in dictatura. fmm viata…

Mi se pare extraordinar de frustrant si enervant in acelasi timp sa fiu obligat de situatie si sa dau explicatii unui vidanjor ce inseamna laravel framework de exemplu. Sau sa-i faci un site de covrigi unui analfabet si sa te sune de 5 ori/zi sa te intrebe de ce nu e pe prima pagina ggl si cat mai dureaza pina ajunge. Ce poti face in situatia asta ? Ca daca intri in detalii tehnice oricum nu intelege. Si atunci te chinui putin si-i aduci siteul pe prima pagina dar tot nu e suficient, te va suna de 10 ori/zi sa-ti spuna ca nu-i suna clientii, ca ai fost un tepar si tot n-o scoti la capat. Pai si eu ce sa-ti fac manca-ti-as, daca omu nu suna inseamna ca n-are chef de covrigi. Sau fa-i o oferta de 2+1 gratis ca sa-l atragi, investeste putin in biznis daca vrei sa intri pe piata, da-i un pret mic si atunci cand suna convinge-l si nu-l lasa sa plece la concurenta. Daca nu investesti n-o sa ai rezultate. Din pacate, cei care fac afaceri la nivelul de jos inca au mentalitatea anilor 2000. Aici nu mai e vina mea..

Ba, un lucru e clar: incep sa ma enerveze din ce in ce mai multe chestii. Nu mai suport femeile care isi lauda barbatii. Foarte bine ca e un tip istet dar nu ne intereseaza, eu am o alta parere despre el. Si nu numai eu, majoritatea celor care il stim de ceva vreme. Ideea e ca nu da bine sa-ti lauzi barbatul, da impresia ca e mai destept ca tine. Altfel spus – esti o proasta. Dar..cum ti-ai dat seama totusi ca e destept ?

De asemenea nu mai suport CAPS LOCK, imi da impresia ca ala care mi-a dat mail ma face cretin, chior si ma si cearta pe deasupra. DACA AS SCRIE DOAR CU CAPS, NU AVETI IMPRESIA CA SUNT CU SPUME PE MINE SI VREAU SA VA INTRE BINE IN CAP CE VREAU SA SPUN ?

A fost fratili vostru telekom titan. Manca-v-as, a fost..wow! Am avut ocazia de a dialoga cu cele mai scarboase femei, cele mai nefutute, cele mai urate si proaste femei ever. Doar ca nu m-au scuipat, in rest m-au facut cu spume. Eram bine dispus, le-am vorbit frumos, cu sarumana, cu fiti amabila.. n-am avut nicio sansa. Auzi abordare, cica: „ai dat si tu restart la modem ? vezi ca are o mufa care se scoate din priza..” Avai de plm, pai cand impartea fratili vostru clase de ip-uri voi nici nu erati pe lume. Data viitoare o sa schimb strategia, cand intru pe usa incep cu „Ce faceti manca-mi-ati coili ? Am venit dati-va-n spume sa fac o reclamatie. Taci fa, da-te’n sange..” Garantat se rezolva !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top