daca-mi permiteti..

Va spun din start ca nu ma intereseaza subiectul de interes national cu defuncta „Mărioara” si daca aud ca urmeaza o stire despre „ce face Oana” schimb instantaneu programul. Dar, conflictul dintre cele 2, dezbatut pe larg de 99% dintre casnice, a scos la iveala niste lucruri. For example, cum bine zice ala de la pizetti, majoritatea tine cu defuncta si prea putini ii dau dreptate lu’ fie-sa. Dar cel mai interesant este ca gospodine din toata tara spun cu voce tare „o pedepseste Dzeu”, „o bate Dzeu” etc. Nu va intreb de unde stiti, probabil aveti o legatura spirituala foarte intensa cu divinitatea si trageti cu urechea la conferintele lui Dzeu cu apostolii. Sau asa stiti voi, ca daca x e un om rau – garantat trebuie sa plateasca.

Dar, inainte sa judecam pe cineva fara sa-l cunoastem, haideti sa ne uitam putin si la noi. For example, eu nu pot sa spun ca am o legatura cu taica-miu, ne toleram reciproc dintr-un singur motiv: fi-mea. In alte conditii, nu stiu daca l-as fi sunat sau ne-am fi vazut de 2 ori/an. Oare de ce ? E simplu, la un moment dat a avut bani sa ne cumpere cate o casa la fiecare dar a preferat sa-si bata joc de ei. Anul asta se fac 10 ani de cand m-am mutat cu nevasta-mea si tot atatia ani de cand platim rate si chirii, daca pun ~200E/luna, pina acum am platit cam 25.000E din buzunar si vom plati inca multi ani de acum inainte. Si ar trebui sa-l iubesc ? Imi pare rau dar nu pot. Il tolerez si atat. Ar trebui sa ma pedepseasca Dzeu ? Gospodinelor, cu voi vorbesc..

Nu zic, sunt situatii total diferite. Insa eu nu judec pe nimeni, nici macar pe taica-miu, il consider doar un egoist, lipsit de experienta si viziune. Asta e, familia si vecinii nu ti-i poti alege. Am invatat sa ma descurc si fara ajutorul lui si sper sa nu fac aceleasi greseli cu fi-mea. Si da, tinem cu Oana..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top