meanwhile

Mi-am dat seama ca ma distrez maxim cand discut cu diverse gagici despre iubire. Nu va ganditi la flirt, sunt prea batran pentru asa ceva. Fortez putin subiectul si apoi le las pe ele sa-mi spuna cum e cu dragostea, cum vor ramane ele maritate cu acelasi tip toata viata, cat de fericite si implinite se simt. Daca n-ati incercat – nici nu stiti ce pierdeti, e super distrativ. Bine, nu vorbim de boarfe, vorbim de tipe ok pina in 30 de ani, maritate sau implicate intr-o relatie. Eram saptamana trecuta intr-un birou cu 2 indragostite, una vorbea la telefon cu „iubirea mea”, cealalta imi explica ca nu-si poate imagina o viata mai frumoasa, sunt suflete pereche. O doamne, cata naivitate..cum sa-i spui ca vor veni si vremuri de cacao ? Nu intelegeti gresit, nu le doresc raul doar ca stiti si voi, macar unii dintre voi ca „esti fericit cand nu stii cum e altfel”. De obicei, dupa 30 – 35 ajungi sa deschizi si ochii, pina atunci – fericire si implinire. E ciudat cum toate se marita din dragoste dar 90% ajung sa divorteze, nu’s cum dracu..

Ba.. s-a futut si emag. Am dat sambata dimineata o comanda, dupa nici o ora m-au anuntat prin mail ca produsul a fost trimis la curier.. ma asteptam sa ajunga tot sambata. Azi e miercuri si nimic. Nu tu un telefon, nu tu un mail, comanda s-a evaporat. Ma credeti ca mi-e lene sa-i sun ?

Ati auzit de cnadnr, da ? Aia care se ocupa de drumuri si dau amenzi pt rovinieta. Ei bine, a sunat fratili vostru la ei sa-i intrebe de un drum, daca e deschis. Stiti ce mi-au spus ? Ca ei nu stiu si mi-au recomandat sa sun la primaria din localitatea respectiva, poate stiu ei. Pai si voi, in afara sa dati amenzi, cu ce va mai ocupati ? E vorba de noua iesire din A2 spre Cernica, sa nu mai ocolesc prin Pantilimon, stiu ca din Cernica spre Buc se iese insa nu reuseam sa vad daca invers se poate. Chiar la intrarea in autostrada erau niste muncitori de la drumuri, am zis ca astia stiu sigur, sa nu ma duc aiurea. Evident ca au dat din umeri asa ca m-am dus la risc, n-ai absolut nicio sursa de informatii in mizeria asta de tara. Am avut noroc ca se putea circula, cica drumul e facut de o firma privata si d’aia nu stie nimeni de el. Hai las-o in sange..

Nu stiu cum faceti voi la cumparaturi dar noi dupa ce citim etichetele aproape nu mai avem ce sa luam. Hai sa zicem ca eu mai trec cu vederea, Flory in schimb sta si citeste fiecare ce contine apoi il pune la loc. Pina cand ajunge la capat si nu a luat nimic. Nu e de gluma, te sperii cand vezi ce contine salamul, iaurtul, painea sau dulciurile. Ajungi sa nu mai stii ce sa mananci, citesti pe net ca e bine sa mananci carne apoi afli ca nu e bine sa mananci carne. Citesti ca laptele face bine – apoi ca nu face bine. In schimb, toti s-au pus de acord ca e bine cu fructe si legume. Apoi afli ca sunt atat de stropite si de toxice incat e mai bine sa te intorci la carne si lapte. What the fuck ?

Comentarii ( 2 )

  1. Sincer, eu rezist maxim 10 minute la shopping. Cam dupa 5 minute incep sa casc iar dupa 10 minute ajung sa ma sufoc de la cascat iar ochii imi lacrimeaza. Pe Flory o las uneori sa studieze etichete si ma intorc dupa ea dupa 2 ore 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top