meanwhile

Nu prea am cu ce sa ma laud. Azi am fost la megamall din nou, alta viata frate! curatenie, lejer, am avut chiar bulan sa-mi gasesc 2 tricouri ietineanu, asa mai merge. Si da, au si zona de haleala, chiar peste asteptari. N-am mancat nimic, nu imi era foame, aveam frigiderul plin de la niste clienti cu care m-au balacarit zilele astea. Pai cand vine vorba de bani n-ai cum sa iesi bine. Si da, nu exista nicio alternativa de bun simt, le-am incercat pe toate. Pai daca eu iti spun: amice, vezi ca ai sa-mi dai 5 lei, daca nu-i ai acum la tine, suna-ma tu maine, poimaine cel tarziu ca am nevoie de ei. Dar tu nu suni nici peste o saptamana si cand te sun eu ca vreau sa ne vedem, tu sa ma intrebi „pentru ce sa ne vedem?”. Da, stiu, sunt cel mai fraier om de pe planeta. Nu era mai simplu sa-l abordez direct gen: banu’, du-te’n plm! Pentru ca doar asa functioneaza..

Ieri era sa sparg tv-ul. M-am trezit pe la 8 si nu’s ce dracu mi-a venit sa-l dau pe antena 1, poate o vad iar pe Flavia aia dezbracata. Manca-v-as, voi ati vazut in ce hal rade infectul ala de Razvan ? deci instantaneu m-am umplut de spume, are un ras fortat, cretin, de retard. Nu era absolut nimic de ras, el radea in hohote. Stiu, sunt si oameni care atunci cand rad sunt foarte nostimi, razi si tu instantaneu cand ii auzi. Asta in schimb are un ras de iti vine sa-i dai bocanci in gura. Ba, dar nu se mai oprea! am zis ca na, hai ca termina, l-am dat mai incet, nimic. Am zis ca hai, poate rade si pentru gluma viitoare, degeaba, nu s-a oprit. Am inchis si nu i-am mai dat drumul pina seara, oricum nu ai ce sa vezi. Apropo, acu 2 seri pe la 10 sau 11 seara, peste tot la tv erau emisiuni cu tigani. La wowbiz era Bionse cu Leo, la antena era Guta si am inteles de la nevasta-mea ca si la pro au fost tigani. Chiar acum pe antena stars e tot un indian, s-a uitat Flory cateva minute. Ne-au invadat, sa-mi bag pl, au luat cu asalt televiziunile, nu era suficient taraf tv. Nu, sa nu credeti ca ma uit la asa ceva, aseara butonam cat erau reclame la wrestling pe sport.ro. Intrebarea e: chiar intereseaza pe cineva ? asa audienta aduc astia ? cine dracu se uita la ei ca am inteles ca nici cu clickbait-urile nu prea mai tine figura, s-au prins gospodinele care sunt stiri la sto..

Tot pe baza de clickbait-uri, a auzit cineva de abd computers ? va spun eu atunci: e un site de pc-uri sh de cacao, cu oferte inexistente. E a 2-a oara cand intru aici si tot a 2-a oara cand mi-o fur ca un guster. Suni, astepti sa-ti raspunda, le spui ca vrei laptop-ul ala de la oferta si dupa ce se face omu ca sanchi il cauta, iti spune sec: nu-l mai avem dar va dam altceva cu 2 milioane mai scump. Muriti..

Ma suna un amic acu pe seara, cica frate, plec in Anglia. Misto bro, unde ai gasit de munca ? la care el: pe dracu, n-am gasit, ma duc la plesneala in Londra, sigur gasesc ceva. Pai bro.. mult succes! plm, ce puteam sa-i spun. Imi aduc aminte ca si eu am fost pina in Tenerife si inapoi, de bunavoie si nesilit de nimeni. A fost o experienta..de vreo 600 – 700 de Euro. Nu mai bine mergeam intr-o vacanta de banii aia ? Si nu-mi luam nici balacareli de la juma de tara..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top