meanwhile

Fute-m-as in ea de plictiseala, de insecte si gandaci zburatori, fute-m-as in wc-ul din fundul curtii si in ele de pisici hamesite. Fac eforturi coaie, eforturi mari sa ma adaptez dar nu merge, nu e de mine la tara. Ar fi daca as avea conditii cat de cat, o baie, un wc, nu am pretentia sa stau ca la oras. Uite asa ajungi sa pretuiesti lucrurile banale, precum un dus. Mi-am facut totusi o tentativa de dus in curte, am urcat un butoi cu apa sus pe o magazie si acum astept sa se incalzeaza. De vreo 3 zile tot astept si inca e rece, fute-m-as in norii ma-sii. Vin in Buc cu jegu de 2 cm pe mine, sa-mi bag pl..

Am vazut la stiri ca au venit americanii cu tancurili si avioanili. Care e susta, suntem in razboi ? ca nu prea mai sunt la curent cu nimic. Iar ma obliga astia sa ma imbrac in postav ? Doamne, cat am urat mizeria aia de uniforma verde, nu va puteti imagina. Da’ cu cine ne batem ? Si.. pe ce mai exact ?

Tot la tv observ foarte multe reclame la medicamente. Alo, mumiilor din CNA, vi se pare educativ si util  ? Pentru ce cacat sunteti platiti cu mii de parai ? Mai exista vreo tara normala pe lume care sa aibe zeci de reclame televizate la otravuri ?

Apropo, astia care aveti bloguri/site-uri pe wordpress, aveti grija ca se sparg incredibil de usor. De fapt atacatorii nu va strica site-ul, doar se folosesc de el. Verificati daca in wp-admin, mai precis in folderul js aveti foldere cu denumiri suspecte sau fisiere html. Daca da, trebuie sa le stergeti imediat si sa va securizati site-ul adaugand un fisier .htaccess in folder si in care sa adaugati urmatoarele linii:

deny from all

allow from adresaipdeundevaconectativoi

De asemenea, daca folositi plugin-ul revolution slider, incercati urmatoarea comanda:

http://blogultau/wp-admin/admin-ajax.php?action=revslider_show_image&img=../wp-config.php

Daca puteti descarca fisierul config.php – ati pus-o. Daca nu returneaza niciun rezultat –  e bine.

Incerc zilele astea sa fac un tutorial despre cum sa va securizati site-ul, depinde de timp. Momentan n-am chef de nimic..

Comentarii ( 1 )

  1. deocamdata nu suntem in razboi dar o sa aibe grija labele astea venerice care ne conduc sa ne bage in curind.
    da, o sa fie si ei din buncare alaturi de noi cu sufletu!

    si ar trebui ca toti sa urim uniforma. din toata lumea.
    da’ n-ai sa vezi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top