meanwhile

Am cunoscut un om care merge cu 30km/h cu a 5-a! Vreti sa stiti cum este?  traumatizant. Saraca masina.. bai, abia avea putere sa se miste din loc, mergea atat de subturata incat imi venea sa plang de mila. Cum poti fii atat de caine ? Deci, sa va spun: a plecat cu a 1-a si a schimbat dupa fix jumatate de secunda, nu cred ca a mers nici macar un metru. Apoi, dintr-a 2-a a intrat in a 3-a, imediat a 4-a si imediat a 5-a. In 20 de metri, cu 30km/h, ne taram cu a 5-a in claxoanele si injuraturile celorlalti. Aveam un gol in stomac de la gandul ca acusi se ineaca si moare. N-am rezistat si l-am intrebat de ce merge in halul asta, stiti ce mi-a zis? cica asa merg eu, nu ma dau la ea. Pai coaie, o omori! Vrei sa mergi cu 30 la ora ? ramai in a 2-a, maxim a 3-a. Zic eu, sofer amator. Acu stau si ma gandesc.. poate ca eu merg prost si asa se conduce..

Stiti ca am fost la tara. Am observat o chestie: daca stai mai mult de o saptamana incepi sa te adaptezi si te transformi intr-un taran. De exemplu, dupa ce mi-am facut un dus la un vecin cu inima mare, cand mi-am adunat hainele murdare am simtit ca mi se face rau: puteau a taran sadea! n-am simtit mirosul pina nu m-am spalat. Culmea, in ultimele zile, nici mustele nu ma mai bazaiau. Apropo, stiti de ce tara asta moare cate putin in fiecare zi ? pentru ca nu exista absolut deloc responsabilitate. Pe niste strazi pe acolo, exsita apa dar nu exista canalizare. Sau daca exista e pe partea cealalta a drumului si e complicat rau sa te legi. Poate cineva dintre voi sa ghiceasca „unde” s-au gandit cetatenii sa arunce apa folosita daca nu sunt legati la canalizare ? hai, putina imaginatie..

A fost fratili vostru la o nunta. N-am nimic de povestit, stiti cum e la nunta. Am observat o chestie legata de evenimentul in sine: orice serviciu care e conectat de nunta are un pret de 5 ori mai mare. De exemplu, daca vorbesti cu un fotograf „coaie, vreau sa-mi faci si mie niste poze cu familia in parc” iti va spune un pret. Daca ii spui ca vrei poze cu familia dar e vorba de o nunta fara pretentii, pretul e de 5 ori mai mare. De ce ? Pai..e nunta! O fi fratele meu dar nu-ti cere nimeni nimic deosebit, faci poze ca si cum ar fi in parc. Pai da, dar e nunta! Bine, atunci stai acasa ca ne descurcam si fara tine.

facebook ftw! Nu stiu cum e la voi pe wall dar eu nu mai recunosc pe nimeni. Dau scroll si vad numai fete de dubiosi pe care nu i-am vazut in viata mea si sper sa nu-i vad vreodata. Apoi m-am prins: majoritatea prietenilor dau like la alti prieteni de-ai lor  iar treaba asta ajunge la mine. A trecut nebunia cu caini, pisici si copii mici, acum e sezonul pozelor din vacante. Abia ce am scapat de absolventii pizdii. Ba, si ce poze de cacat..

Am blocul in reabilitare de 1 luna. Adica au venit niste baeti, au montat schelele si au plecat. Nimic de atunci, nimeni nu stie cand vin baetii cu geamurili, cand vin baetii cu polistirenu si cand o sa pot sa vad si eu iarasi cerul albastru. La modul in care se misca totul, imi fac sperante ca de anul nou sa pot vedea artificili. Stiu, mereu am fost prea optimist..

Comentarii ( 1 )

  1. Am o colega care tocmai si-a luat permisul si masina. E speriata maxim acum la inceput. La un moment dat i-am spus sa accelereze si sa bage a 4-a. Din… lipsa de experienta a bagat a 2-a. Iti dai seama cum s-a panicat cand a urcat turometru spre 5000. Si in a 1-a merge vreo 20 -50 m, uita sa schimbe. A fost, din fericire, distractiv sa stau in dreapta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top