meanwhile

Ce bulan am avut cu concertul.. puteti sa-mi spuneti ca sunt clarvazator, nu ma deranjeaza. Intr-o tara de cacat, si lucrurile sunt facute de cacat. N-are cum sa ne iasa bine pentru ca nu suntem in stare de nimic. Apropo, eu sunt la tara de cateva zile, stiti ce se vinde la magazinul din colt ? rosii, castraveti, branza. Nu suntem in stare sa cultivam o rosie in propria curte, preferam s-o cumparam, nu’s daca intelegeti ideea. Si atunci, cum poti avea pretentii sa ne iasa si noua ceva bun ? Nu m-am dus la Robbie pentru ca stiam ca va fi prost organizat si decat sa ma enervez mai bine lipsa. Ah, o sa ziceti ca facem totusi ceva bun, Dacia! Bad luck, a iesit cea mai proasta masina intr-un top facut de nemti, alaturi de Alfa Romeo. Da’ macar Alfa arata foarte misto..

Voi ati vazut cum arata Bucurestiul de la volan ? Doamne Dumnezeule mare! zici ca e Berlin 1945 dar daca te uiti pe filmute pe youtube, vei observa ca totusi drumurile lor sunt parca mai bune desi au trecut mii de tancuri pe acolo. Au sapat astia peste tot si asa au lasat. De exemplu, in Pipera nu se mai poate ajunge, au distrus drumul. Am mers pe el pina cand in fata mea a aparut un munte de pamant iar soseaua disparuse cu totul. Nu inteleg de ce au inceput 1000 de santiere in acelasi timp, se stie ca la un moment dat totul se opreste din cauze penale si asa raman. Parca era mai bine sa pui 1000 de muncitori pe un singur santier sa-l termine repede si apoi deschizi altul, macar era o sansa. Uite, alt exemplu: blocul meu si reabilitarea ma-sii: nu s-a mai intamplat absolut nimic de 2 luni, ganditi-va ca nici acum n-a venit nimeni sa ia masuri la geamuri! ziceam data trecuta ca sper ca de Craciun sa fie gata, mi-am pierdut speranta..

Fiti atenti faza: chiar inainte sa-mi iasa pietricica din rinichi, a fost fratili vostru la cel mai jmecher doctor urolog, la o clinica privata. Am dat un sac de bani, omu mi-a facut ecografie, cica rinichiul e curat, piatra era pe drum, etc. Saptamana trecuta merg la o alta clinica sa-mi mai fac o ecografie just in case, stiti ce mi-a spus ? ca mai am inca 2 pietre! Pai.. si eu ce fac manca-v-as, pe cine sa cred ? De fapt ce-mi propuneti, sa dau sute de lei pe ecografii luna de luna ? Deci asa sta treaba cu spitalele pizdii, dai un sac de bani pe tot felul de controale si analize, pe tot felul de consultatii ca la final sa te duci si sa te operezi la stat, in caz ca e nevoie. Adevarul cam asta e, niciun spital privat nu te face bine, scopul lor este sa-ti ia banii pe consultatii si analize. Si credeti-ma, fac vagoane cu bani pe spinarea prostilor. Mergeti la orice clinica privata care se lauda cu cei mai tari doctori, sa vedeti ca in afara de consultatii si analize nu va face nimeni nimic. Eu ma gandesc serios sa mai fac inca 2 ecografii si daca la ambele se vad pietricele, sa mor daca nu ma duc la clinica respectiva si le cer banii inapoi pe sistem ca doctorul este praf si umplu forum-urile de negative feedback in caz ca fac figuri. Cum spuneam, de nimic nu suntem in stare, nu-ti dai seama de asta decat cand te lovesti cu adevarat de sistem.

Am fost la aqua park din Otopeni. Nu ne-am dus dimineata, ne-am dus pe la 4 in speranta ca e mai lejer. Ce naivi.. pe langa faptul ca abia am gasit un sezlong semirupt, fara saltea si fara umbrela, am constatat ca era plin de tigani. De fapt abia daca zaream unu mai alb pe ici pe colo. What the fuck ? N-am nimic cu ei dar na, destul de aiurea. Am intrebat un angajat de unde fac si eu rost de-o umbrela – a dat din umeri in conditiile in care 2 pusti corditi, la 2 metri de noi isi pusesera 5 (cinci) umbrele in jurul celor 2 sezlong-uri. L-am rugat frumos pe angajat sa le ia macar o umbrela – cica nu poate.  M-am dus eu la ei – n-am avut cu cine sa ma inteleg. Am ciordit pina la urma una din alta parte dar m-am lovit de alta situatie: n-a fost chip sa gasesc un colac, toti stateau cu ele langa sezlong de parca erau ale lor. La plecare, desi am stat doar 3 ore, imputitul ala de la bariera m-a taxat cu 4 ore, cica „dom’ne, ati depasit 3 ore, asta e”. Cu cat coaie, cu 3 minute ? futu-ti pe ma-ta..

Hai sa va dau un pont cand mergeti la kfc: inainte sa va asezati la coada, trageti mai intai cu ochiul pe la mese, daca vedeti aripioare mici si prea arse – mai bine mancati altceva. Dar daca in schimb sunt mari si aurii, atunci merita. Si ia-mi si mie mie o bere 😉

Comentarii ( 2 )

  1. România scutură puternic topurile de „Țara care reaizeaza cel mai prost cutare lucru”. Nu cred că am auzit de un lucru bine realizat în „România, lucrului bine făcut”

  2. E utopie aia cu Romania lucrului bine facut, noi nu mai suntem in stare sa facem nici macar un surub ca au vandut tiganii strungurile la fier vechi si si-au facut palate. Iohannis vorbeste despre alta tara in sloganul respectiv, altfel l-ar fi apucat rasul. zic..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top