Despre reclame

Va plac reclamele de la tv ? Eu nu le suport, mi se par ridicole, absurde, penibile si ieftine. Nu stiu ce s-a intamplat cu firmele de media si publicitate, nu mai au deloc inspiratie, dupa revolutie parca erau mult mai buni. Tineti minte reclama la televizorul Teletech ? Aia ramane una dintre cele mai tari ever, reclama facuta in piata, cu buget fix de-o saorma. Despre reclame am mai vorbit, oameni care se imprumuta la banci si danseaza de fericire, tarani septuagenari (posibil analfabeti) care fac transfer de bani cu smartphone-ul in sate unde nu e nici semnal, as putea mii de exemple. De la o vreme insa parca s-au tampit, sunt si foarte proaste si foarte scarboase. Mancam zilele trecute un sandvis in sufragerie, cand brusc vad o scarbosenie de reclama cu niste unghii de la picioare absolut odioase, n-am vazut in viata mea ceva mai scarbos. Mai mananca coaie daca mai poti. Alta data – alta reclama: aia cu masina de spalat din care curge ceva ce pare cacat sau oricum ceva ingrozitor, parca simti mirosul prin tv. Sau reclamele de la infectiile genitale feminine: „scurgeri ? miros urat?” mai duceti-va in pula mea ca-mi fuge cheful de futut. Ca sunt si femei imputite – sa se duca in mortii lor la doctor si sa se spele mai des. Mai nou, am o problema cu medicii dentisti si vreau sa-i intreb ceva: puteti sa va puneti in pula mea de acord care e pasta de dinti cea mai recomandata ? Cand e una, cand alta. De fapt stai – e vrajeala cu pastele, toate sunt de cacao. Pai daca ar fi bune – voi ati ajunge muritori de foame! Deci orice imi recomandati – e la misto, corect ?

5 comentarii la “Despre reclame”

  1. Înainte îmi plăcea „Cultura publicitară” de pe M6 de la franțuji. Acum nici la „Noaptea devoratorilor de publicitate” nu mă mai duc, mi-a ieșit pe nas :-). După ce că sunt de căcat, mai țin și un sfert de oră.
    Când vine publicitatea, schimbă canalul 😉

  2. Au fost multe reclame simpatice si inteligente. Si cea cu Peugeot 206 cu elefantul era simpatica… Si cele cu Dorel… Dar de la o vreme, parca a dat strechea in copywriterii de pe la agentiile de publicitate. Niste idioti. Mai nou avem si bomba cu sange in gura… Niste porcarii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.