Despre reclame

Va plac reclamele de la tv ? Eu nu le suport, mi se par ridicole, absurde, penibile si ieftine. Nu stiu ce s-a intamplat cu firmele de media si publicitate, nu mai au deloc inspiratie, dupa revolutie parca erau mult mai buni. Tineti minte reclama la televizorul Teletech ? Aia ramane una dintre cele mai tari ever, reclama facuta in piata, cu buget fix de-o saorma. Despre reclame am mai vorbit, oameni care se imprumuta la banci si danseaza de fericire, tarani septuagenari (posibil analfabeti) care fac transfer de bani cu smartphone-ul in sate unde nu e nici semnal, as putea mii de exemple. De la o vreme insa parca s-au tampit, sunt si foarte proaste si foarte scarboase. Mancam zilele trecute un sandvis in sufragerie, cand brusc vad o scarbosenie de reclama cu niste unghii de la picioare absolut odioase, n-am vazut in viata mea ceva mai scarbos. Mai mananca coaie daca mai poti. Alta data – alta reclama: aia cu masina de spalat din care curge ceva ce pare cacat sau oricum ceva ingrozitor, parca simti mirosul prin tv. Sau reclamele de la infectiile genitale feminine: „scurgeri ? miros urat?” mai duceti-va in pula mea ca-mi fuge cheful de futut. Ca sunt si femei imputite – sa se duca in mortii lor la doctor si sa se spele mai des. Mai nou, am o problema cu medicii dentisti si vreau sa-i intreb ceva: puteti sa va puneti in pula mea de acord care e pasta de dinti cea mai recomandata ? Cand e una, cand alta. De fapt stai – e vrajeala cu pastele, toate sunt de cacao. Pai daca ar fi bune – voi ati ajunge muritori de foame! Deci orice imi recomandati – e la misto, corect ?

5 Comments on "Despre reclame"

 1. Înainte îmi plăcea „Cultura publicitară” de pe M6 de la franțuji. Acum nici la „Noaptea devoratorilor de publicitate” nu mă mai duc, mi-a ieșit pe nas :-). După ce că sunt de căcat, mai țin și un sfert de oră.
  Când vine publicitatea, schimbă canalul 😉

 2. uite aici 2 bucati reclama beton, poate le stiti, poate nu:
  —————————————
  https://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY
  —————————————
  https://www.youtube.com/watch?v=cxFYwNLv67s

 3. Hmm, nu era reclama la altex?

  (din aceeasi serie: https://www.youtube.com/watch?v=gAaFsVmD6DI )

 4. :-))
  Uska, a doua e tare

 5. Au fost multe reclame simpatice si inteligente. Si cea cu Peugeot 206 cu elefantul era simpatica… Si cele cu Dorel… Dar de la o vreme, parca a dat strechea in copywriterii de pe la agentiile de publicitate. Niste idioti. Mai nou avem si bomba cu sange in gura… Niste porcarii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*