radufconstantinescu vs alexchermeleupersonal: razboiul celor 2 tristi

Daca n-ati auzit de cei 2 – pe langa faptul ca sunteti niste fericiti inseamna ca traiti pe alta planeta. Daca ati auzit doar de primul – aveti rabdare, e o chestiune de zile, poate chiar ore pina cand o sa va loviti de al 2-lea.

Pe scurt: amandoi scriu despre femei si relatii, niste mizerii de articole gandite special (special am zis!) pentru proste, nefutute si grase. Ah, ca sunt si tipe ok care mai citesc ocazional – da, din curiozitate sau plictiseala. Eu ca barbat nu pot sa citesc, mi s-a facut rau doar de la titluri. Dar femeile mor dupa asa ceva.

Nu m-am prins exact daca unul dintre scopuri (celalalt e facutul banilor) e de a incerca sa futa si ei ceva. Adica na, tipul e celebru pe net, ar fi o susta sa ti-o tragi cu el, mai ales ca pare un romantic absolut. Zic si eu, la cate proste dau share pe fb la postarile celor 2, e de luat in calcul. Plus de asta, n-am vazut inca niciun share dat de vrun pularau, doar de femei.

O sa credeti ca ma oftic. Ba, chiar asa e! ma oftic pentru ca si eu am mai scris de relatii dar femeile nu ma plac deloc, ba din contra, m-au balacarit de m-au facut cu spume. Niste proaste, fut de 10 ori mai bine ca aia..

Comentarii ( 7 )

  1. Uska, misto rau luxecafe! nu-l stiam :))

    Ty, respectivele bloguri sunt citite si de unii barbati, onanisti si frustrati in general. De obicei, barbatii citesc chestii auto/IT/tehnologie/sport. Ah, si porn, era sa uit..

  2. Bai Uska, no problem. M-i l-a recomandat un prieten! 🙂

    Sincer, cred ca bărbații nu citesc bloage, ei stau pe forumuri.

  3. Inseamna ca as da lovitura cu un blog pt barbati in care sa scriu despre gagici pline de ulei de motor care fac o aplicatie prin care urmaresc echipa preferata de fotbal?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top