M-am uitat la „insula iubirii”!

Nu m-as fi uitat niciodata dar mi-a zis Flory: e finala, vino sa te uiti ca e educativ si cu balacareala. A avut dreptate!

Concluzie: in ziua de azi, femeile fac ce vor. Emisiunea e de cacat dar inveti un lucru esential si anume ca daca vrea „o femeie te inseala cu tine de mana iar tu iti ceri scuze”. Ati inteles ? O, da manca-ti-as, asta e realitatea, asta se ascunde in spatele multor barbati duri si musculosi. Cand vedeti pe strada pe unul de 2 metri, plin de tatuaje si bicepsi tinandu-se de mana cu o superbucata – ganditi-va ca poate nici n-o fute.

Femeile, cand vor sunt chiar diabolice. O arata pe una cum ii facea o muie unui tip pe care il stia de doar 2 zile si radea ca proasta in timp ce iubitul oficial privea incremenit imaginile pe o tableta. Stateam si ma gandeam ce as fi facut eu in situatia respectiva si cred ca toti cei care s-au uitat la emisiune si-au pus intrebarea. Probabil, majoritatea ar spune ca aoleo manca-ti-as, o calcam in picioare. Eu nu stiu cum as fi reactionat dar cu siguranta m-as fi ofticat maxim daca ar fi facut ceva ce mie imi refuza. Adica eu de 10 ani tot incerc sa te fut sus pe lustra si tu nimic. Dar cu ala te-ai futut fix pe lustra, sa-mi faci in ciuda! Asa ceva este de neiertat. Ah, ai vrut doar o aventura, ti s-a pus pata pe Vasile baiat salon – cred ca se poate ierta in timp daca cei 2 chiar se iubesc. Bine, nimeni nu vrea sa ajunga acolo dar na, trebuie sa fii pregatit pentru orice.

Revin la emisiune. Cum era de asteptat, femeile si-au facut de cap iar iubitii lor au stat ca fraierii, cu coili grele. Desi cred ca e o greseala sa participi la astfel de emisiuni pe post de cobai, daca tot te duci macar du-te pe multi bani. Ia in calcul faptul ca poti sa gresesti sau greseste nevasta-ta, dracu stie daca mai ramaneti impreuna. Macar sa poti trai bine cativa ani departe si sa-ti refaci viata, nu e corect sa castige doar jegosii astia de la tv iar tu sa ramai doar un bufon care a distrat o tara intreaga. Nu inteleg de unde e moda asta cu expunerea, toata lumea simte nevoia sa-si arate chilotii in public, sunt sigur ca in mai putin de 5 minute pot afla de pe net ce culoare au bikini pe care ii poarta azi X sau Y.

Uite ca nici prea multa libertate nu e buna. Stim ca exista un conflict intre generatii si majoritatea tinerilor, atunci cand iau o decizie proasta devin imuni la ce zice lumea. Esti tu vs restul lumii, aka ma doare’n pula. Sa zicem ca esti retard si nu-ti pasa ca te faci de ras la tv, nu-ti implica si familia in asa ceva, ei n-au nicio vina. Sa le oferi parintilor, unchilor, matusilor, nepoteilor, bunicilor care te-au crescut etc sansa sa vada cum fata pe care o iubesti si pe care ai adus-o in casa ca viitoare sotie cum si-o trage cu un necunoscut – e totusi cam mult. Asta e parerea mea dar poate sunt si eu demodat. Incercati doar atat: sa va puneti in locul unuia care tocmai a aflat ca a fost inselat iar camerele de filmat sunt pe tine si trebuie sa iei o decizie. hai, incercati..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top