meanwhile

Abia mai am timp de blog, nu stiu cum reusesc altii sa scrie zilnic. Si inca nu fac nimic deosebit, mi-am facut niste planuri marete pt toamna asta, atunci sa vad daca mai am timp de ceva. Am 4 chestii importante de facut pina in craciun si anume:

  1. sa merg la primarie sa-mi iau loc de parcare. Am aflat ca sunt 2 locuri libere si n-as vrea sa ratez ocazia. Oficial, in sectorul 3 nu mai sunt locuri de parcare, neoficial se rezolva cu o mica atentie si 2 telefoane. Dar si asa trebuie sa faci un dosar, sa stai la coada pt o cerere, sa stai iar la coada sa depui cererea + dosarul si o stampila, sa stai la alta coada sa-ti dea un numar de inregistrare si apoi sa te duci saptamanal, sa astepti la coada sa vezi daca si-au facut timp sa se uite pe cererea ta. Totul dureaza cel putin 1 luna cand teoretic, n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. Dar.. unde-i farmecul?
  2. sa-mi mai fac o ecografie la rinichi, sa vad daca intre timp au mai aparut si alte pietre. In acest moment habar n-am daca sunt ok sau am alte pietre. Nu mai stiu daca v-am spus, am fost la un bioenergetician si mi-a spus ca n-am 2 pietre conform ultimei ecografii, intre timp a mai aparut una. plm..
  3. sa-mi scot cucuiul din cap.
  4. sa-mi fac tatuaje. Mi-am dat seama ca arat prea banal si trebuie sa fac ceva. So, pt vara viitoare, fratili vostru fie arata ca un ciudat, fie ca un macho dupa care moare femeile.

A inceput fii-mea scoala! Dar nu asta e stirea, am reusit sa intram in cartea recordurilor ca fiind singurii parinti care in prima zi de scoala n-au facut nicio poza. Stiu, e greu de crezut dar chiar e pe bune, n-am scos telefoanele din buzunar. Evident ca acum vom fi considerati niste ciudati, parinti denaturati sau sociopati. whatever..

Am fost.. bine, nici nu stiu daca e o idee buna sa ma laud, o sa para ca ma dau mare ca mi-am permis sa ies din oras. In fine, am fost la vulcanii noroiosi si la salina slanic. Mi s-a confirmat inca o data, desi nu era nevoie, ca noi chiar nu avem ce cauta in Europa, suntem prea inapoiati. La vulcani nu mai sunt vulcani. Mai sunt 2 gropite de aprox. 20 – 30 cm  si inca una de aproape 1m in diametru din care ocazional mai iese cate o bula. Dar intrarea costa 4 lei/persoana. Hai ca pina la urma pot sa o consider o iesire pina la munte de 1 zi, nu ar fi atat de tragic. Dar era plin de straini veniti de la mii de km care se uitau ca prostii si probabil se intrebau pt ce dracu au batut atata drum.

La salina e si mai caterinca. Se intra cu microbuzul iar calatoria in sine e o experienta. Microbuzele sunt fiare vechi, ma asteptam sa se rupa prin galeriile alea, sa cedeze frana, sa ia foc motorul. La un moment dat s-a auzit un zgomot atat de tare incat am crezut ca gata, de aici o luam pe jos, mai ales ca se si oprise. Cand colo se deschisese usa din mers si freca de pereti. Dupa vreo 20 minute am ajuns, surprinzator fara probleme. Jos in salina am avut si semnal la telefon, va dati seama ce fericire pe feisbucisti sa poata da check-in de la 300m sub munte. La iesire e problema, galeriile pe unde circula microbuzele sunt pline de noxe, dupa ce ai respirat aer curat jos, trebuie sa suporti cel putin 20 minute de noxe infernale. Dar sistemul de dute-vino e maxim, microbuzul se opreste la vreo 100m de iesire, opreste si motorul iar soferul asculta daca nu cumva vine alt microbuz din fata. O da, nu e loc decat pentru unul singur si se cam merge la risc. Cand am vazut lumina zilei, cu ochii rosii de la noxe mi-am jurat ca eu acolo nu mai intru. Pentru ca nu e nicio jmecherie, 0 ora respiri aer ok si o ora stai in noxe. Thanks but no thanks.

Mi-am instalat kaspersky antivir, dupa 10 ani de panda am zis sa fac o schimbare. Faza e ca au astia o chestie la site-uri si anume „reputation service”, un icon atasat fiecarui site care iti spune daca este safe sau nu. Mi se pare o chestie de cacat nerealista care nu face decat sa (re)directioneze un vizitator catre un alt site, de frica sa nu pateasca ceva. Blog-ul meu cica e unknown, adica intra pe riscul tau. Plm, o sa-mi iau un SSL, poate se schimba treaba dar nu e tata nimic periculos aici in afara de niste tate si buci. Da, poate ca e nerecomandat sa citesti acest blog daca esti la munca, colega de birou e in heels-uri si fusta scurta iar tu ai chef de-o buca. Antivirusu’ pizdii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top