meanwhile

Baga-mi-as pula, au anuntat astia miting in oras exact azi cand aveam de rezolvat niste chestii. Fute-m-as in politica ma-sii, inca exista oameni in aceasta tara care dupa mai mult de 25 de ani de jafuri si distrugeri mai cred in x sau y. Ce pula mea va dau astia sa inghititi fratele meu ? Ca e clar ca nu mai sunteti sanatosi la cap sa iesiti in strada pe frig si ploaie cu fraze de genu „jos guvernu”. In rest toate bune, mi-a placut maxim discursul lu’ tatutzu Iohannis, cica e important sa-i ajutam pe refugiati, sa-i integram, sa-i sprijinim, sa le dam femei sa futa si eventual sa le facem si o muie. Ce-ar fi sa incepi chiar tu fratioare ? Dar nu te supara, ai uitat de milioanele de saraci din tara ta ? De copiii care mor de foame si nu merg la scoala ? Cum pula mea e posibil ca eu, cetatean european, sa am mai putine drepturi ca acesti rufugiati ? Eu trebuie doar sa muncesc, sa platesc taxe si sa tac. Pentru ca refugiatii au in acest moment mai multe drepturi ca mine! Imi pare rau dar asta nu e presedintele meu. Daca il mai si votam – azi ma strageam de coaie.

A venit toamna si eu umblu in tenisi. Sa mor, n-am nimic altceva cu ce sa ma incalt in afara de carpe de toate culorile in toate formele. M-am uitat ieri in dulap, tot ce am avut de anu trecut le-am dat fie lui taica-miu, fie lu’ socra-miu, pe sistem las’ ca imi iau ceva mai marfa. Dar ce sa vezi.. n-am ce sa-mi iau, m-am uitat prin magazine si nu mi-a placut nimic. Aveti idee, astia care sunteti in pas cu moda, ma fac de cacao daca merg in tenisi pe ploaie ? Adica se poate intelege ca sunt in pas cu moda sau dau impresia de sarantoc ? Macar sa stiu..

Va spuneam ca fii-mea e in clasa zero. Stiti ce le-au dat ieri sa deseneze ? Cruci! Mai exact le-a dat o foaie pe care era desenat conturul unei cruci iar ei s-o coloreze. Bine ca nu trebuia sa-si puna si numele pe ea, era maxim. Adevarul e ca nu mai exista forme geometrice, crucea era ultima chestie. Scoala pizdii..

Am asamblat un birou de la ikea! Stiu, o sa ziceti ca n’are cum, ca ma dau mare etc, pe bune ca l-am asamblat. Si nu mi-a luat decat 2 ore. Bine, va dati seama ca sunt plin de rani pe la maini si degete dar ce mai conteaza..

Comentarii ( 2 )

  1. iohanis nu e președinte decît onorific! asa, el e acolo ca l-au pus unii (nu aia de l-au votat!) ca sa poată fi condus cum vor pula lor fără sa facă scandal.

    fi atent teoria constipației! criza asta cu refugiații care vor doar în Germania + criza VW ( are fo 20% din pibu’ Germaniei) cred ca are scopu’ de ai potoli nițel pic pe nemți, implicit ioropa. părerea mea.

    Ba, bravo! instrucțiunile de asamblare a mobilei (sau orice altceva) ar trebuii în teorie sa fie simple și ușor de înțeles. numai ca inginerii sînt complet idioți! de ce morții mă-sii trebuie sa existe 30 de feluri de șuruburi la o singura piesa de mobilier? nu toate au același scop? de a uni 2 părți???

  2. Stii care e faza Uska cu mobilieru pizdii de la ikea ? ca odata ce l-ai asamblat sa nu-l mai desfaci, ramai cu el sau il arunci asa cum e. Strategie sa nu-l dai retur..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top