Am ajuns number one!

Bai, ce sa zic.. multumesc! Am primit in ultimele 2 zile peste 2 milioane de voturi ceea ce inseamna ca sunt cel mai tare blogger din tara. Si acum, ca am ajuns pe locul intai, ce se intampla mai departe ? Pai va spun tot eu: mi s-a umplut emailul de oferte, una mai tare ca alta, va dau 2 exemple:

stimate domn, va asteapta jos in fata blocului un camion plin cu coca-cola, e al dvs. Nu trebuie decat sa scrieti ca e bine sa bei cc„.

sau

buna ziua, suntem de la Mercedes si avem o oferta pt dvs., sa puneti un banner pe blog si apoi veniti sa va alegeti o masina din showroom„.

Va ofticati ? Sigur ca nu, se stie ca totul e bascalie pentru ca blog-ul asta e bascalie. Dar credeti ca pe blogurile „serioase” lucrurile stau diferit ? Nu. Nimeni nu va recunoaste ca e muritor de foame, desi aparent toata lumea face bani cacalau din ceea se numeste „monetizare”. Daca mai exista cineva care nu stie ce inseamna, ei bine – inseamna sa faci bani cu blog-ul tau: un link, un articol, un banner sau un adwords. Reclame coaie. Ceea ce nu stiu vizitatorii este ca majoritatea mananca rahat, castigurile sunt atat de mici incat nu merita compromisul. Intrati pe diverse forum-uri unde se discuta, toti fac sute de euro/luna. Cine pula mea iti da tie atata banet pentru.. nimic ? Hai, poate iti da odata dar cand vede ca nu sunt rezultate, a 2-a oara nu-ti mai da.

Ma intorc la ideea de baza, a fi blogger de top unde toata lumea iti da share si ai trafic cacalau nu inseamna nici ca scrii bine, nici ca faci banu grup, nici ca esti vedeta. Wowbiz si capatos au cele mai mari audiente pentru ca lumea nu stie ce e de exemplu pe natgeo la ora aia sau s-a saturat de stiri cu crime si violuri. Pe tine, bloggerule de top, te citesc toti din acelasi motiv: habar n-au de existenta celorlalti care poate scriu mult mai interesant. De tine a auzit lumea, de mine nu. Dar nu pentru ca eu scriu mai prost, ci pentru ca avem scopuri complet diferite: tu sa faci bani – eu sa ma distrez. Tu te scoli la ora 5, pina la 9 ai baut 3 cafele si ti-ai stors creierii sa scrii ceva pe placul tuturor. Ah si speri sa nu primesti vreun mail si sa-ti plece banner-ul care iti asigura painea. Apoi verifici contul de adsense si vezi doar 2E cand tu sperai sa vezi 200. Te oftici, esti ferm convins ca meriti mai mult, te intrebi cum naiba de ai atatea vizite, share-uri si like-uri dar nu se simte la buzunar. Ce pot sa zic, keep up the good work. Si stai linstit, micul tau secret e in siguranta, pe blog-ul asta nu intra nimeni..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top