Ioana ne explica

Buna mea prietena Ioana (poate in viitor chiar mai mult decat prietena, fie vorba intre noi nu e deloc rea) va da astora care vreti sa va umpleti de bani din mizeria numita blogosfera, niste sfaturi coaie. Aparent sunt niste sfaturi bune daca esti noob, retard, copil de 10 ani sau vedeta tv. In realitate, pentru astia care au ochiul format, este doar o tentativa de a explica intr-un mod destul de ipocrit, ca si voi puteti face bani cum face ea. Dar n-o sa faceti.

Revin la sfaturi. Plictiseala teribila, nici n-am avut rabdare sa le citesc. Mi-am adus aminte de blog-ul emigrantilor cand spuneau ce viata misto ne asteapta in Tenerife. E misto intr-adevar, daca esti plin de bani si nu ajungi sa faci foamea. Acelasi lucru si aici, faceti-va bloguri ca ies bani fute-m-as in ei. Dar ei, banii, vin din trafic si ca sa ai trafic trebuie sa te stie lumea, nu e suficient sa scrii, chiar daca scrii bine. Chestia asta n-ai mentionat-o. Insa ce ai reusit tu Ioano – ca e o performanta – e ca lumea nu vine doar pentru postarile tale, majoritatea vin pentru a citi comentariile care de cele mai multe ori sunt mult mai interesante decat ce scrii tu papusa. De unde stiu ? iti voi spune cand iesim la o cafea. Dar e de apreciat ca dintr-o necunoscuta ai creat singura o platforma de socializare pentru pizde nefutute grase divortate femei. E ok, acolo se simt intelese si mai ales, acolo afla ca nu sunt singurele cu probleme. De parca n-am avea cu totii probleme.

Ziceam ca blogosfera e o mizerie. O da, atata timp cat „bloggerii” (cu mici exceptii) cei mai cititi sunt diversi dubiosi pe care ii stim de la tv. Jurati-va ca l-ati fi citit vreodata pe Cabral daca era un zugrav fara dinti in gura. Sau pe Mandruta – macelar in Obor. Nu coaie, astia sunt „celebri” din cu totul alte motive, au speculat oportunitatea si si-au facut bloguri, chiar daca nu scriu nimic interesant, sa mai scoata un ban in plus. Uite asa isi fac unii vacante de lux, nu pe munca lor ci pentru ca au avut sansa sa-i stie toata lumea. Am o mare problema ca sunt oarecum in aceiasi gashca cu Mandruta, ca impartim aceiasi platforma.. si cam atat, thanks God ca nu mai avem nimic in comun. Al 2-lea motiv pentru care e o mizerie – stiu ca ma repet, aproape nimeni un mai scrie de placere ci doar din interes. Vorba aia, banu sa iasa. Ba dar pe bune acum, numai la bani se gandeste toata lumea ? Ati innebunit, in pula mea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top