meanwhile

Am rezolvat 2 din cele 4 lucruri pe care mi le-am propus  sa le fac pina de anu nou: mi-am luat loc de parcare si mi-am scos cucuiul din cap. Cu locul de parcare nu intru in detalii, cucuiul (chistul) l-am scos moca la Babes. V-am spus ca il scot gratis fute-m-as in spitalele private, imi cereau 5 milioane. Uite ca de banii aia ii cumpar ceva lui fi-mea ca tot vine ziua ei, face 7 ani. Apropo, vrea sa-si faca ziua la Ivan’s (nu, nu e reclama ca n-are link), cu prietenele ei. La mec nu-i place, acasa nu vrea, pentru loc de joaca e prea mare, are standarde. Exact ca mine cand avea 7 ani. Lol, eram un guster la 7 ani, nici nu stiam cum ma cheama. Daca cineva dintre voi are copil (de preferat fata) de aceiasi varsta si vreti sa ne cunoastem mai bine – sunteti bineveniti. Dar nu e garantat ca mergem acolo, sper sa va placa totusi si in vaporasul de la mec..

Am vazut in seara asta la tv un reportaj cu credinciosii de la moaste. Fratele meu, daca tu esti idiot e problema ta. Dar sa iti chinui copilul de cateva luni sau cativa anisori, sa-i tii in frig si ploaie ca esti tu retard – du-te’n pula mea de jeg ca asta nu mai are nicio legatura cu credinta. Mai ziceam de islamisti ca sunt fanatici, nu coaie, astia sunt mai fanatici. Oameni buni, nu trebuie sa faceti nimic, trebuie doar sa deveniti mai buni si Dzeu o sa observe. Apropo, ce parere aveti de ala care a fost la Prislop si pe drumul de intoarcere a facut accident si si-a omorat toata familia ? Does it make sense ?

Am cunoscut, printr-o conjunctura, pe cei mai prosti oameni din lume. Au 25 de ani fiecare, sunt din provincie, stau cu chirie, au job-uri prost platite si fumeaza amandoi de 900 lei/luna. Dupa ce platesc si chiria sunt muritori de foame. Acum, sa nu fiu inteles gresit, e problema fiecaruia daca fumeaza, bea, baga in vena, unii isi permit. Dar sa arunci 900 lei pe tigari si sa faci foamea mi se pare prostia maxima. Imi cer scuze, eu  personal nu cunosc oameni mai prosti. Se mai si lauda, cica „ba, eu de cand fumez am dat pe tigari cam 1 miliard”. Esti beton boss, felicitari! Eu cred ca 99% dintre romani fumeaza, in special femeile. Oriunde te afli, in trafic la semafor, in carciumi sau pe strada, absolut toate femeile fumeaza. In magazine, daca la casa de marcat se afla o femeie in fata mea, sunt sanse 99% sa-si cumpere si tigari. Inseamna ca toata lumea are bani! Sau toata lumea face foamea, nu m-am prins inca..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top