femeia care iubeste cand inseala va despartiti se intoarce la tine ca plange de dragostea ai ranit-o amanta

Cum adica, n-ati inteles nimic ? Nici eu ! Dar credeti-ma pe cuvant, sunt cuvinte selectate din titlurile blogurilor de top, alea cu mult trafic. Da coaie, asta este ceea ce se cauta, dupa asa ceva moare romanii, gretosenii cu barbati indragostiti de femei schimonosite. Exact cum filmele romantice ar trebui interzise pentru ca strica relatiile (facand femeile sa creada ca asemenea povesti de dragoste chiar exista), asa si postarile pizdii. Unde pula mea ati vazut voi masculi frumosi, destepti, cu pectorali lucrati la sala si masina bengoasa, pisati pe ei dupa vreo  stramba fata tate, cu harfe si acnee ? N-ati vazut pentru ca ei nu exista. De fapt exista dar nu sunt pisati pe ei, in cel mai fericit caz joaca putin teatru sa-ti dea la mumu, nimic in plus.

Ca s-o scurtez ca azi chiar am treaba: oricat ai fi de proasta naiva, pentru barbati, totul, dar absolut totul se rezuma la sex, terminati in pula mea cu mizeriile. Nu sta nimeni sa-ti asculte prostiile, sa-ti cumpere stambe, sa te scoata la o tigara sau la un club decat ca sa te futa. Un barbat poate sa-si faca si singur un sendvis sau sa invete sa spele la masina. Un barbat se descurca onorabil in casa, conditia e sa primeasca sex. Ce e atat de complicat ? De ce va place s-o luuuuungiti cu love story-uri penibile, cu suferinta, tradare si despartiri ? Ofera-i sex si vei ramane surprinsa sa afli ca chiar ai un barbat perfect langa tine si tu vroiai sa te desparti de el ca asa ai citit pe net, o proasta mai mare ca tine spune din rautate sau frustare ca barbatii sunt ticalosi, mitocani, insensibili. Dar cica ar exista o specie aparte de barbati perfecti, romantici si disponibili pe care ii gasesti imediat cum deschizi usa de la bloc. Nu surioaro, nu exista..

Comentarii ( 4 )

  1. Nu generaliza, sunt mulţi care nu ştiu să-l primească. Şi mulţi alţii pe care-i fuţi princiar, iar ei vor să încerce şi altceva. Să lăsăm, zic.

  2. E mare diferenta intre unul de 20 si unul de 30+, probabil de aici pleaca totul
    Dar, ca fapt divers, n-ar trebui (ca fata) sa-ti pierzi vremea cu unul care nu stie sa-l primeasca. zic..

  3. Dar n-am generalizat! Ideea era ca, in fond, barbatii vor doar sex si pentru asta, majoritatea ar face.orice. Bineinteles, majoritatea nici n-ar recunoaste asa ceva. Acum, ca unii si-au luat neveste naspa si poftesc la altceva nu e vina mea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top