Am descoperit cel mai gretos blog din lume

Clar m-am nascut defect, nu pot manca-ti-as sa citesc chestii cu love story, nu pot sa vad filme de dragoste, nu pot fi deloc ceea ce fetele numesc un „romantic”. Nu pot juca teatru mai pe romaneste, aici e defectul. Majoritatea barbatilor au acest dar, la mine n-a fost sa fie. Intr-un fel ma oftic, poate futeam si proaste la viata mea, chiar nu stiu cum e sa futi o proasta. Dar ceva imi spune ca n-am pierdut nimic.

Blog-ul respectiv se numeste „devorbacutine” si chiar daca nu ma credeti, acum beau un ceai in care am stors juma de lamaie, altfel eram praf. Nuuu, nu va ganditi ca am reusit sa citesc, m-am oprit doar la titluri, nu tin sa ma autoflagelez de la prima ora. Fara misto, chiar n-ai cum sa citesti asemenea orori insa autoarea (cred ca e femeie) are un talent incredibil, n-as fi reusit nici intr-o viata sa scot ceva de genu „Nu alege o soție cu care să poți să trăiești. Alege o soție, fără de care să trăiești îți va fi imposibil”. Geniala imbarligatura de cuvinte, pacat ca n-am inteles nimic..

Ziceam de barbatii care au darul de a fi romantici. Nu sunt ma romantici, am urlat pe blog-ul asta de m-am acrit: vor doar sa va futa, joaca teatru, n-au suficienta incredere in ei si vor sa fie siguri ca n-o dau in bara, asa ca merg pe un sablon cu rata mare de succes. Dar asta nu inseamna ca sunt niste nenorociti, s-ar putea sa fie niste tipi extraordinari. Cum pula mea va explicati ca „s-a schimbat”, „parca nu mai e acelasi”, „a devenit insensibil” ? Pai da fa, a obtinut ceea ce a vrut, cel adevarat e cel de acum, nu s-a schimbat. Hai, ce mai astepti, divorteaza! Ia-ti teapa a 2-a oara, ca nu va invatati minte..

Sa nu aveti asteptari pentru ca o primiti doar amagiri, tipi romantici nu exista decat in filme, carti si mai nou, bloguri. Am o intrebare: stiti de ce merg barbatii la tarfe ? va spun eu: pentru ca le place sexul murdar, fara prejudecati. Si inca ceva, dar sa ramana secret: barbatii adora ca o femeie sa le vorbeasca urat in pat. Tu vrei sa va hliziti ca pustii de 15 ani, el cu coili grele vrea umeri-craci. Mi se pare atat de aiurea cand vad perechi unde el se comporta ca un copil si abia asteapta momentul ca ea s-o ia putin mai in fata, doar sa-i admire putin bucile, dar fara ca ea sa se prinda.

Imi permit sa inchei cu un alt citat tot din respectivul blog: „Oare de ce trebuie să pierdem ca să realizăm toate aceste lucruri. Îmi tot spun că, poate, nu a fost să fie și o să iubesc într-o zi pe altcineva, la fel de mult sau poate chiar mai mult. Însă inima mea nu crede. Era el„. Exact ce spuneam..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top