daca-mi permiteti

Am avut si eu vreo 2 zile de activitate mai intensa pe fb dar gata, mi-a trecut. Nu va suparati pe mine ca mi-am reluat activitatile obisnuite, personal nu mai am nimic de spus. Imi pare atat de rau ca au murit copiii aia in club, ma gandesc prin ce chinuri groaznice trec cei din spitale iar cei care vor trai vor ramane mutilati pe viata. Am si eu un prieten care a fost ars pe fata, lumea se sperie de el desi e un om cu suflet mare. Sta izolat pe strada lui, nu iese in oras, nu merge cu metroul, nu socializeaza, are in jurul lui doar cativa prieteni. Pe copiii astia ii asteapta aceiasi viata, lumea se uita la tine ca la un monstru, nu ca la un om care poate s-a aruncat in foc sa salveze o viata.

Nu mai pot vorbi pe subiect pentru ca mi-e scarba. Imputitii astia de politicieni n-au pic de suflet in ei. In mod normal si rational, absolut nimeni n-ar fi trebuit sa se gandeasca la guvernare si aliante politice. Politica, in mortii ei, poate sa astepte. Iar principalul vinovat este muie de Iohannis pentru ca este partinitor. In locul lui le-as fi spus „mars in mortii vostri de lacomi, niste copii au murit nevinovati si voi vreti la ciolan”. Buldogu sau zdreanta aia de Gorgiu, futu-va-n in gat de jeguri umane, voi chiar nu aveti inima ? Va ganditi vreo secunda la parintii care si-au ingropat copiii ? Sau la cei care sunt ca si morti ? Futu-i mortii ma-sii de guvernare ca nu va mai saturati de bani, de lux, de putere.

Parerea mea e ca n-o sa se schimbe nimic in urmatorii 30 de ani. Pina nu mor toti nenorocitii nu se schimba nimic. Adevarul e ca nici nu prea stim ce vrem, am vazut ca jumatate din strada il vor pe Chirila ca reprezentant – cealalta jumatate nu-l vor. Deja avem probleme pe cine alegem sa vorbeasca pentru noi? Pai si in cazul asta, pe cine vreti prim-ministru ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top