meanwhile

Nu va suparati pe mine dar mi-e scarba de Iohannis. In pula mea, cica o sa cobor intre oamenii din strada cand nimeni nu se asteapta. Coaie, te crezi Iisus ? Si mai ales, cine a decis ca toti sunt vinovati in afara de tine ? De ce nu-ti asumi absolut nicio vina ? De ce nu te gandesti sa-ti dai si tu demisia ca sa se schimbe complet sistemul ? Adevarul e ca putin iti pasa de cei care au murit, tu nu ai copii sa intelegi drama celor de acolo. Tu ti-ai creat un scop in viata din a scapa de Ponta si acum esti un om fericit, pacat ca (inca) te deranjeaza astia din strada. Dar trece, mai aveti putina rabdare. Tu si cu gasca de nenorociti in frunte cu Blaga si Gorghiu pe care tot incerci de 1 an sa-i aduci sa conduca alaturi de tine. Muriti..

Nu sunt pontist, sa nu intelegeti gresit. Tineti minte acum 25 de ani ce ni se spunea la tv ? Ca generatia care a iesit la revolutie s-a sacrificat pentru copii lor. Teapa, 25 de ani mai tarziu, copiii lor sunt in strada din nou. Vreti sa va spun parerea mea ? Fie ca se intorc aceiasi nenorociti sa ne conduca, fie ca schimbam guverne saptamanal – tara asta nu se va face bine in urmatorii 30 de ani. Atata timp cat exista partide politice, cat exista ministri controlati de la spate dar si un presedinte partinitor, n-ai cum sa schimbi ceva. Cel mai dureros este ca toti cei morti la Colectiv vor ramane doar niste numere pe o lista.

Am fost la Infernul din Amazon – the movie. Fratele meu, atat de mult sange n-am mai vazut de la braindead daca il stiti. Ma gandeam ca la cat de grasi sunt astia din parlament, le-ar ajunge alora din trib 2 generatii. Pacat ca e doar un film si pacat ca nu-i prinzi pe toti intr-un avion deasupra junglei. Mare pacat..

Nu stiu daca ati folosit sau va intereseaza subiectul dar Panda Antivirus a disparut complet de pe piata. Il poti lua in continuare direct de pe site-ul lor dar e scump si nu merita. So, aveti idee care e faza de nu se mai gaseste in marile magazine online precum Emag si PcGarage ? Pentru ca mie mi se pare ca cineva a avut niste interese cu Bitdefender-u pizdii..

Apropo, va uitati la MasterChef ? bai, nu stiu cum sa va spun dar am o fantezie cu una din concurente, una Anunta.. e brunetica cu ochelari, o stiti daca va uitati. Nu pot sa intru in detalii dar e o fantezie suficient de „dirty” cat sa-mi tina interesul ridicat. La concurs ma refeream..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top