meanwhile

Cred ca stati cu sufletul la gura sa stiti daca s-a terminat reabilitarea blocului. Ei bine, se pare ca se apropie de sfarsit! Adica au dat exteriorul cu vopsea dar am inteles ca terasa au reparat-o in asa fel incat toti cei care stau la ultimul etaj au peretii imbibati cu apa. Probabil din acest motiv inca n-au dat schelele jos. Ce va spuneam eu in urma cu ceva vreme ? In Romania trebuie sa fii nebun sa te muti la ultimul etaj. Paradoxul face ca si maica-mea si soacra-mea stau, ati ghicit, la ultimul etaj! Cu alte cuvinte, ma trag dintr-o familie de nebuni. Ma tot intreb cum de m-am gasit cu nevasta-mea de ne potrivim in halul asta. Imi permit sa va dau si un sfat: pentru o relatie de durata, gasiti-va parteneri care sa fie aidoma voua. Daca tu stai la etajul 10, cauta-ti pe cineva care sta tot la 10. Daca tu stai la 4 si el/ea sta la 10 probabil n-o sa mearga..

Stiati ca vodafone o suge ? Si-a tras fratili vostru un abonament hibrid, jumatate cartela – jumatate abonament. Ce sa vezi coaie, am ramas dupa nici 3 zile fara net. Eram in Cora, tocmai ce bagasem in fizic niste kfc si m-am dus la arsis, duhnind a usturoi si cu chef de scandal, sa aflu ce se intampla. Mama, saraca fufa aia.. a avut un soc. Bine, am luat-o si tare, la modul „unde pula mea imi sunt minutele? hotilor”. Nuuuu, nu sunt dus cu capul, e strategie ca altfel te scuipa intre ochi. Daca faci greseala sa te duci cu „sarutmana, fiti amabila” ai pus-o, se pisa pe tine. La arsis, dupa 30 minute tot ce am aflat a fost..nimic, ei nu pot sa ma ajute.  Acasa, m-am pus pe telefon, era 7 fara ceva. Dupa ce m-au pasat vreo 5 insi de la unul la altul, pe motiv ca departamentul era gresit, la 8.30, cu ultimul sclav din vodafone cu care am avut scarba sa discut, mi-a si inchis telefonul in nas. Chiar ma gandeam ca trece anul si nu m-a umilit nimeni. A 2-a zi m-am dus in megamall direct la ei unde ce credeti: n-am rezolvat nimic. Fiind un abonament hibrid cum zic ei, nu se poate vedea lista cu apeluri asa ca ti-o trag fara vaselina. Ce reclamatii, ce scandal, ai semnat pe 2 ani ? Ai pus-o Gigele!

La fel mi s-a intamplat si cu AKTA – o alta firma care o suge. Mi-am tras cablu de la ei la una dintre mosiile pe care le am in tara, a mers netul 5 minute. Bineinteles ca facturile vin luna de luna dar daca eu le spun ca acolo n-am net si sa vina sa rezolve, ce credeti ca mi-au zis: ne pisam pe tine sclavule, ai semnat pe 2 ani, trebuie doar sa platesti. Mai vrei si net ? esti chiar tupeist! Ce cunoscut imi suna, or fi vreo divizie a celor de la Vodaf? Ok, nu mai vreau net, nu puteti pur si simplu sa anulati contractul ? oricum nu sta nimeni acolo. Muhaha, vrei sa reziliem ? plateste facturile din urma si mai da-ne inca 180 lei si dam noi un clik de maus si te scoatem din lista. Ok, si daca nu platesc ? Te executam, sclavule..

Ca tot am deschis subiectul: mega-image o suge cu vrajeala aia „iti dam 5 lei bla bla”. Am intrat ieri sa-mi iau pufuleti si cand am ajuns la case mi s-a facut rau: 20 de persoane, cu cosurile burdusite asteptau calmi sa le vina randul la singura casa deschisa. Instantaneu m-am enervat si am inceput sa urlu: „aveti o singura casa deschisa? ma grabesc…in pula mea!” Dupa cateva minte, au aparut din pamant inca 4 casiere dar era prea tarziu, cu totul am asteptat cam 10 minute si i-am zis casierei sa-mi dea cei 5 lei. Mai ca era sa-mi dea o flegma intre ochi, ce tupeu pe mine sa le cer 5 lei! Le-am zis simplu: daca nu-mi dati cei 5 lei, va reclam pe toti. Nu aveam nevoie de ei, e chestie de principiu. Daca chiar vreti sa schimbam ceva, haideti sa facem un efort. Nici macar nu trebuia sa cer eu, trebuia sa mi-i dea ei de bunavoie si sa-si ceara scuze. Azi ma duc sa-mi mai iau o punga de pufuleti 🙂

Chiar acum aud la romaniatv (merge tv-ul aiurea) 2 stiri care se bat cap in cap: o stire despre oameni care au furat, devalizat si distrus tot ce au putut si alta stire cu inundatii, catastrofe si oameni disperati. Nu vi se pare ca este o legatura ciudata intre cele 2 ? devalizare vs disperare ? In aceiasi tara, in acelasi timp..

Comentarii ( 4 )

  1. dacă este adevărat ca aia de la mega image obliga angajatul sa plătească acei 5 lei din buzunarul lui, atunci asta e cea mai joasa speță a caracterului uman! nici măcar nu știu dacă ar fi legal ceea ce fac și poate ar trebuii boicotați pînă ar da faliment…părerea mea.

  2. Asa am auzit si eu, ca angajatii platesc. Faza e ca daca jegoasa aia de casiera ar fi avut macar bunul simt sa-mi vorbeasca, nu mai zic ca sa-si ceara scuze, n-as fi luat banii. Dar a preferat sa se uite la mine ca la un cacat. Pai futu-ti mortii ma-tii, in cazul asta ma bucur ca platesti de la tine!

    mega nu da faliment Uska, din calculele mele isi platesc salariatii si fac si profit numai din „pungutele” care ti le vara pe nas cu 50 bani. Ia fa un calcul simplu, daca vand zilnic 1000 „pungute” si la fiecare au profit de 30 de bani, cati bani sunt ? Si se mai aduna si de la ambalaje, hartie pe care o primesc de la producatorii de mezeluri „moca”, baxuri intregi de produse „moca” pe care ei le vand la pret intreg. La un palet de cola, garantat iti da inca 2 baxuri moca. Deci ? in pula mea..

  3. corect, aroganta se plătește!
    mie nu m-i se pare normal ca o firma să-și facă reclama pe circa angajaților. pe de alta parte avem și angajați „profesioniști” care-și merita soarta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top