meanwhile

Ce chestie, tot nu mi-a venit cheful de scris. Parca aud voci „twigg, boss, lasa dracu blog-ul ala si fa ceva util, ca de exemplu sa te scarpini la oo, viata e scurta”. Si eu tampit, am batut toata Europa in cautarea zenului absolut in loc sa-mi dau seama ca de fapt, tot ce trebuia sa fac era sa zac lungit in pat, sa ma uit la vreun serial misto si sa beau relaxat o bere. Nu mi-ar fi venit cheful de scris dar macar ma simteam bine. In schimb, eu am ales sa merg de nebun mii de km sa ma conving de niste lucruri care oricum erau de la sine stiute.

Apropo, stiti ca am ramas fara telefon cum am iesit din ro. Bulangiii astia de la vodafone mi-au vandut un cacat de abonament, de 1000 de ori mai de cacat fata de cartela pe care am avut-o timp de 15 ani. Frate, nu pot sa uit ce povesti mi-au spus, ca e cea mai tare afacere, ca o sa am un milion de avantaje cu abonament, ca o sa vin sa le multumesc zi de zi pentru alegere. Nu vreti sa stiti cat de ofticat sunt pe mine ca sunt guster, ca inca pun botul ca fraierul. In pula mea, am 40 de ani si tot naiv am ramas. Azi m-am dus cu tupeu la ei si le-am explicat situatia. Stiti ce mi-au zis ? teapa, fraiere! 2 ani esti al nostru! I-am intrebat cat ma costa sa reziliez abonamentul si sa trec inapoi pe cartela, stiti cat mi-au cerut? 11 milioane manca-ti-as!  unspe! Pai in pula mea, in cazul asta inchid telefonul definitiv, platesc luna de luna cacatul asta de abonament pina trec cei 2 ani si trec pe digi sau orange. Maine fac reclamatie la anpc dar garantat voi pierde degeaba 10 minute din viata.

Ba, desi fac eforturi, imi dau seama ca nu pot sa ma adaptez la societatea de azi. Ma mir cum de am reusit sa am un copil, sa am o casa (teoretic e a mea, practic e a bancii) unde sa dorm, sa am o masina, sa am ce sa mananc si cu ce sa ma imbrac. Nu inteleg de ce oamenii cu care ajung sa interactionez sunt atat de carnati. De ce toata lumea are un scop, un motiv pentru care se comporta diferit. De ce trebuie sa existe minciuna in absolut orice. Intr-un fel ii inteleg si pe aia din UK, s-au chinuit, muncesc mult, sunt constient ca nu le e usor. Dar asta nu trebuie sa te schimbe ca om. Faptul ca vodafone mi-a tras-o si ma ustura, nu inseamna ca de maine voi fi si eu o javra. Nu boss, maine voi fi acelasi ca azi. Nu-mi place sa adun ura in mine pentru ca imi afecteaza libidoul, nevasta-mea se va duce la altul, vor aparea scandaluri, ne vom acuza reciproc si vom ajunge sa ne despartim. O sa-mi vizitez copilul doar in anumite ore, o sa fiu nevoit sa platesc pensie alimentara si daca imi raman bani o sa-i dau pe curve ieftine.  neah..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top