treaba cu „sunt ocupat”

Absolut toata lumea din jurul meu este enervant de ocupata. Nu ca as avea nevoie de cineva sau de ceva dar toti si-au facut un obicei din a repeta obsesiv ca au foarte multa treaba si sunt mega ocupati incat ajungi sa te simti de cacat ca i-ai deranjat.

Sa pozezi intr-un om ocupat inseamna sa dai impresia de om important care rezolva multe chestii. In realitate, noi stim ca o sugi. Daca te trimite nevasta la cumparaturi nu inseamna ca esti foarte ocupat, inseamna ca esti la cumparaturi. De asemenea, daca esti intr-o carciuma si bei o bere nu inseamna ca ai foarte multe intalniri, inseamna ca ai iesit la o bere cu cineva.

Mai e si chestia cu raspunsul la telefon/mail. La moda e sa raspunzi la telefon abia a 2 zi iar la mail abia dupa 3, 4 zile, pur si simplu n-ai avut timp. Sa mori tu ?! Eu stiam ca tii mailul pe telefon, sunt sigur ca l-ai citit la fix 10 secunde dupa ce ti l-am trimis. Dar mie ii spui ca ai avut foarte multa treaba iar eu trebuie sa te cred. lol

De unde stiu ca o sugi ? E simplu, am facut un experiment. Cineva mi-a cerut ajutorul cu o chestie. L-am rezolvat dar cand a fost vorba de plata n-a mai raspuns nici la telefon, nici pe mail. Dupa vreo saptamana, i-am dat un ultim mail si i-am spus ca ii stric la loc ce facusem si sa nu ma mai deranjeze niciodata. 1, 2, 3, 4, in secunda 5 dupa ce am trimis mailul a sunat telefonul ! OMG! deci doar asa se poate. Cica, boss, chiar la tine ma gandeam, vroiam sa te sun sa ne vedem, bla bla. Cum spuneam..

Dar hai sa ne prefacem ca asa e cum zici tu, esti foarte ocupat. Cu ce coaie ? fii sincer ! ce poti face atat de complicat de iti mananca zile intregi, chiar saptamani ? cat de departe te afli de telefonul tau mobil de care nu te desparti niciodata ? In ce cacat te-ai bagat de esti atat de zapacit de creieri ? Recunosc, mai fac si eu din cand in cand d’astea, raspund mai greu, ma dau lovit etc. Dar nu trec zile, trec cateva ore pina te caut inapoi. Probabil m-ai sunat cand ma jucam la playstation. Sau cand eram in dormitor cu nevasta-mea. Sau dormeam ca esti nebun si ma suni la 12 noaptea. Iar daca nu-ti mai raspund inseamna ca nu mai avem nimic in comun. Dar sunt sincer, cand te caut inapoi iti spun ca ma jucam sau eram pina in gat. Ce rost are sa inventez ?

Mai e un tip cu care trebuia sa ma vad de vreo 2 saptamani, in interesul lui, nu al meu. Mi-a spus zilele trecute ca e plecat din tara si bineinteles super ocupat. Apoi am deschis facebook-ul si un prieten comun l-a taguit dintr-o carcicuma de prin centru, era cu berea in mana.  Mai zi ceva..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top