meanwhile

Ba, bine ca incepe sa se incalzeasca, am paralizat de frig zilele astea. Nu stiu de voi dar noi, ca sa nu inghetam noaptea, ne inghesuim toti 3 in pat si ne invelim cu vreo 4 paturi, o nebunie. Cica vine vara, mai sunt cateva zile si se deschide sezonul. Muhaha, nu stiu pe nimeni care merge la mare de 1 Mai. M-as fi dus si eu o zi, lasam copilul la maica-mea, o luam pe nevasta-mea, plecam dimineata si ne intorceam seara, de mult incerc s-o combin pe bancheta din spate pe malul marii. Poate la anul, acum e prea frig.

Dar hei, vine Pastele! denumita neoficial sarbatoarea mancatului in nestire, daca nu e loc de tavalit pe plaja, macar sa bagam in fizic. Btw, voi stiti cat e kilu de miel ? Eu nu si nici nu sunt curios, mie imi plac mieii vii, sa-i vad cum rontaie iarba. Pot sa mananc iaurt, tocmai am descoperit activia mic dejun, e chiar bun. Relax ca nu e reclama, nu sunt atat de disperat.

Stiti ca am facut reclamatie la anpc cu abonamentul de la vodafone. Da boss, m-am tinut de cuvant, da-i in pula mea de hoti. Astia de la anpc spun ca in maxim 30 de zile voi primi un raspuns, indiferent daca e favorabil sau nu. Ei bine, au trecut vreo 40 de zile si nimic. Sa-mi fac sperante in continuare? Hai ca mai astept. Am mai vazut o faza de cacat la vodafone, i s-a futut o tableta unui amic cu fix 2 saptamani inainte sa-i expire atat abonamentul cat si garantia. Dupa ce a dus-o la garantie, i-au spus asa: va schimbam tableta de 10.1″ cu alta de 8″ (pe motiv ca nu au nimic de 10.1″) dar se prelungeste abonamentul cu inca 2 ani. Adica vroiau sa-l faca pe fata, fara rusine. Dupa ce ca ii dadeau una mai mica, il obligau sa ia si net pe inca 2 ani. Nu mai spun ca omul a platit tableta de vreo 3 ori pina acum. L-am invatat ca singura solutie este sa plateasca si ultima factura si sa rezilieze abonamentul, nu mai e de stat la jegurile astea. Bineinteles ca o sa fie foarte complicat, ca sa poti sa reziliezi un abonament este nevoie fie de anpc, fie de amenintari, fie de scandal, nu se poate cu vorba buna. Eu, dupa 15 ani cat le-am fost client fidel pe cartela, de frica sa nu raman fara credit, am ajuns sa dau bip-uri sa ma sune celalalt, ma fac dracu de cacao in pula mea. Muriti..

Stiti unde am fost eu ieri ? Am fost in Militari coaie! deci e..uau! Imi dau seama ca locuiesc in cel mai jmecher cartier din oras, nu exista comparatie, sunt 2 lumi complet diferite. Cand ma mai duc pe acolo o sa-mi iau o carte de citit, poate trece timpul altfel. Ah, si m-am si intors tot prin Militari! Am facut basici pe buci de la stat pe scaun, radio-ul a cedat neros ca a inceput sa scoata un zgomot de fond, mi-am sunat toti cunoscutii din agenda si nu ajunsesem inca la Apaca. Daca vreau sa ma sinucid vreodata, fac drumul asta de 5 ori si rezolv problema. Aveam acu multi ani o vorba, ceva gen „sa mor inghesuit”. Well, now it’s possible!

Am vrut sa ne  schimbam tv-ul din sufragerie, am o saracie de samsung smart de 80 si ne gandeam la un sony de 126. Pai da boss, e important sa se vada bine bucile si tatele din Dead or Alive. Initial am plecat pe ideea unui 4k apoi ne-am dat seama ca nu ai ce face cu 4k, nici full hd nu se emite. Ne-am sucit din nou dupa ce am realizat ca nici de smart nu avem nevoie, pe asta nu stiu daca l-am folosit de 3 ori. Asa ca decizia a fost sony de 126, full hd fara smart si alte minuni. Dar ce sa vezi! Exact cand am vrut sa scot portofelul.. mi s-a parut ca parca e totusi cam mare pentru ochii lui fi-mea. Asa ca ne-am sucit din nou si ne-am orientat catre un sony de 106cm. Doar ca n-a fost sa fie nici de data asta: nu au sony argintiu la iar Flory vrea argintiu. Asa ca dupa ce i-am capiat pe aia din magazin, ne-am carat acasa. mai asteptam 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top