Jurnalul unui cretin

A aparut de ceva vreme un nou Poptamas. Probabil sunt sute, mii, cine dracu stie de ei, faza e ca asta e acum pe val si toate pizdele proaste dau share pe facebook, altfel nici eu nu aflam de el.

Jurnalul unui Adam (nu-i bag link, ar fi prea mult) este doar o afacere temporara. Pe langa faptul ca scrie niste abjectii, mai e si prost. Pula mea, e doar un copil, n-are cum sa scrie ceva interesant. Ba dar totusi peste 100 de mii de retarzi il citesc si-l recomanda! Bine, eu imi tai coili daca aia chiar sunt reali dar n’are importanta. Ah, omu a scris si o carte si n-o sa va vina sa credeti, se vinde ca painea calda. Dar destul cu vorba. N-am rezistat tentatiei si am intrat si eu pe site-ul labagiului. Exact cum am banuit: in fiecare artticol sunt reclame la puli sculate si pizde cu bube. Dupa ce am trecut de soc, am incercat sa citesc si eu care e secretul de are atatia admiratori(oare). Bai, n-am reusit, mi s-a facut rau. Omul n’are nicio legatura cu femeile, cu iubirea, cu nimic altceva decat cu banii boss. Scopul lui e sa aduca trafic si sa faca bani. Si normal, s-a gandit ca daca scrie despre love – succesul e garantat. Adamu pizdii.

Am spus ca e afacere temporara. N-are cum altfel, nu-i dau sanse sa reziste pina in toamna. Btw, ati mai auzit ceva de raposatii Poptamas si Chermeleu ? macar aia aveau oarece talent si nu erau chiar atat de penibili. Saracu asta n-are nicio sansa. Mi-a placut in schimb ca suntem atentionati ca e protejat de cloudflare, fir-ar mama lor de pirati care incearca sa-i sparga site-ul si sa-i fure tema aia de 40$.

Mi-ar fi placut sa comentez macar un singur articol, mai radeam si noi dar manca-ti-as, nu pot sa citesc nimic, dupa 2, 3 randuri mi se face rau. Dar incercati si singuri, daca nu va ia cu stari de rau de la reclamele cu grasance, puli sculate si unghii imputite, sigur va vine sa va dati cu testa in coaie. V-am avertizat..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top