meanwhile

Bai, n-am mai avut timp sa scriu nimic zilele astea, am fost pina in state, invitat de onoare la o conferinta a celor mai tari bloggeri si le-am tinut niste speech-uri. Ce sa-i faci boss, oamenii de acolo pun pret pe valoare, nu ca aici.

In rest, bine sanatosi ? Eu ma bucur de viata la 40 de ani, e surprinzator de misto. Ma oftic ca mi-am luat teapa de ziua mea, a fost frumos afara si puteam da o fuga pina la mare asa cum mi-as fi dorit, nu stiu unde dracu am vazut eu ca in ziua aia ploua. De fapt, pe cine incerc sa pacalesc ? Am fost raciti coaie, toti 3. Am stat in casa, cu pastile si siropuri, de unde state, de unde mare..

Trebuie sa fac o marturisire: imi place maxim „insula iubirii”, e cea mai educativa emisiune ever. De asemenea, este o sursa de umor la superlativ, mai ales sfarsitul cand se aduna pizdele la foc sa afle „ce mai face baetii”. Doamne, aseara radeam cu lacrimi cand le vedem pe cele 5 fufe cum stateau cu ochii beliti, sperand ca al ei nu a comis-o. Va spune batranul Twigg: n-ai cum sa rezisti, emisiunea e gandita special sa cedezi tentatiilor: e ca intr-un vis unde esti singur, fara gagica si 5 pizde trag de tine sa le futi, taman pe o plaja in Thailanda. Deci n-ai cum, clar. Pina si eu recunosc ca daca as ajunge acolo n-as rata-o pe niciuna, pe toate le-as fute.

In fine, da-i in sange. Va spuneam ca ma bucur de viata si de noul meu statut de om matur. Muhahaha, ce vorbesti boss, sunt mai infantil ca la 20 de ani. Afara sunt geana pe buci si tate, socializez cu toata lumea (in special cu femei), hranesc pestele lui fii-mea, beau frappe la terasa, urc poze pe luxecafe, am numai activitati de om matur, cica. Acum pe bune, ce sa fac ? Sa socializez cu aia care joaca sah langa bloc ? Sa ma imbrac la costum ? Sa-mi scot mainile din buzunare cand merg pe strada ? Terminati cu d’astea, nu pot sa ma schimb. Apropo, saptamana viitoare am programare sa-mi mai fac un tattoo, am observat ca pizdele se uita mai atent la tine. N-am eu muschi dar macar dau impresia de tip cool, openmind si putin mai dur. zic si eu asa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top