daca-mi permiteti..

Stiu ca e deja fumat subiectul dar va deranjeaza daca spun si eu 2 vorbe despre cazul hexi? in primul rand nici nu conteaza daca ala a murit pe bune sau traieste fericit pe acea insula misterioasa alaturi de Ceausescu, Hitler si Elvis. Tot ce conteaza e ca omul nu trebuia sa vorbeasca si baetii s-au mobilizat. Asa ca fie l-au expediat si au gasit un prost sa moara in locul lui, fie chiar l-au omorat pe bune. Eu va intreb o chestie: cunoasteti vreun milionar sau ati auzit de vreun milionar care sa conduca o mizerie de opel sau ce plm era ala ? Dar masina aia nu avea lonjeroane ? Dar cum de nu a ramas nimic intreg din saracu ala de nu l-au putut identifica ?

Da boss, interesele sunt mult prea mari. Este evident ca scopul hexi era dublu: sa faca multi bani si sa ne decimeze, incet dar sigur. Pe langa alimente toxice, stress, poluare, boli – scopul lor probabil era ca cei mai slabi dintre noi, in special copiii, odata intrati in spitale sa nu mai iesim sanatosi. Pentru ca un om bolnav da banii pe medicamente, un om sanatos da banii pe prostii. Ei n-au nevoie de oameni sanatosi ca uite, ies in strada, vor salarii, vor guverne, vor pe mortii lor. Un om bolnav spera doar sa mai prinda o zi de viata. Dar nu saracu ala era atat de diabolic, ci cei care il controlau, probabil aceiasi care conduc de fapt lumea din umbra. Poate ca exagerez. Poate ca interesele celor care conduc lumea sunt altele, gen bunastare, fericire, implinire si am vazut eu prea multe filme.

Eram zilele trecute la Ivans si stateam langa masa unui tip care a fost ranit in Colectiv. E greu de spus in cuvinte ce simteam cand ma uitam la el, avea mainile bandajate (nu mi-am dat seama daca avea degetele intregi) si un batic pe cap dar era inca ars oameni buni. Stiu ca era din Colectiv pt ca il mai vazuse Flory pe la handicapati, probabil trebuia sa depuna diverse harti. Asa, ce vroiam sa spun: vi se pare voua ca ii mai pasa cuiva de ei ? Si.. cei care nu stiu ca e supravietuitor din Colectiv, se uita pe strada la el ca la un ciudat ? mortii ei de viata..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top