Fiti atenti ce am patit ieri..

Eram in Lidl sa-mi cumpar niste servetele – altceva nici nu prea ai ce sa iei de acolo – si ma asez la coada. In fata mea, o femeie trecuta binisor de 70 de ani, scotea de zor din carut diverse cacaturi dar a lasat intentionat 2 pachete cu pulpe de pui si a abandonat carutul. Am vrut sa-i zic ca nu asa se face dar m-am gandit sa-i zic direct vanzatorului, sa anunte pe cineva sa le ia de acolo. Stiti cum e, raman alea 2 ore la caldura apoi le baga iar la vanzare si asa apare durerea de stomac, sa nu zic de mai rau.

Ajunge babuta la casa si atunci ii zic si eu vanzatorului sa anunte ca bla bla, carnea care sta la caldura etc. Ce credeti manca-v-as ca se intampla? Au sarit 2 bulangii din spatele meu pe mine, la modul ‘vezi-ti ba de viata ta”, s-a declansat ditai cearta din nimic. Baba mucles, nu stia cum sa plece mai repede, aia din spate se certau cu mine, la modul ca eu incercam sa le explic ca am copil si nu vreau sa-i dau carne stricata, aia cu spume pe ei ca „care e ba problema ta?”. Am lasat-o balta, oricum n-aveam ce face. Si oricum nu cumpar carne de la Lidl, iar dupa faza de ieri nu mai iau nimic nici de la frigidere.

Vanzatorul incerca sa-mi spuna ca acea carne nu se mai baga la vanzare dar dati-mi voie sa nu cred, nu cred ca-si permite fiecare magazin sa arunce zilnic zeci de kile de carne, inseamna pierderi enorme. E clar ca baba nu e un caz aparte, foarte multi fac asta. Nu boss, noi traim in Romania si aici e totul permis, cu participarea directa si sustinerea noastra. In loc lumea sa-i faca observatie cotoroatei ca degeaba a trait atatia ani, aia s-au revoltat pe mine ca am incercat sa indrept lucrurile. Si mie mi se intampla uneori sa ma razgandesc dar va jur ca daca e produs de la rece – il duc inapoi la frigider, imi ia 5 secunde sa fac asta. Ma gandesc ca o sa stea cateva ore la caldura, un angajat il ia si-l pune inapoi la rece apoi il cumpara cineva sa dea la copil si se imbolnaveste ala din nepasarea mea si ignoranta celorlalti.

Pai si va intreb, ce pretentii sa ai de la cei care ne conduc, daca noi intre noi ne facem viata un iad?

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top